Χωρίς μηχανική υποστήριξη η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια

24ωρη απεργία νοσοκομειακών γιατρών,στιγμιότυπα από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός,Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
24ωρη απεργία νοσοκομειακών γιατρών,στιγμιότυπα από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός,Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη) EUROKINISSI

Σημάδια βελτίωσης έχει η κατάσταση της υγείας της σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»

Βγήκε από τον αναπνευστήρα και συνεχίζει να παρουσιάζει σημεία σταθερής βελτίωσης, η 55χρονη δικηγόρος που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή.

Όπως αναφέρει το νέο ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται, «η ασθενής είναι αιμοδυναμικά σταθερή και σήμερα βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Αναπνέει μόνη της με καλό επίπεδο συνείδησης. Eξακολουθεί η σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της. Συνεχίζει να παρουσιάζει σημεία σταθερής βελτίωσης».

Η 55χρονη υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο γόνατο και βλάβη στα αγγεία, ενώ εμφάνισε και αναπνευστικό πρόβλημα καθώς εισέπνευσε φώσφορο που εμπεριείχε η ναυτική φωτοβολίδα, η οποία φλεγόταν για περίπου ένα λεπτό ενώ είχε καρφωθεί στο γόνατό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επεισόδια στο Πολυτεχνείο: Στην εντατική η δικηγόρος που δέχθηκε φωτοβολίδα στο πόδι

Έκκληση για αίμα για τη δικηγόρο που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

SHARE:

24Media Network