Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά στο House Twenty Four

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά στο House Twenty Four

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν στο σπίτι της 24media εκδηλώσεις για τα παιδιά την περασμένη Κυριακή.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το Σπίτι της 24MEDIA γέμισε χρώματα, γεύση και παιδικές φωνές. Το πρωί της Κυριακής το αγαπημένο ArGOODaki μοίρασε αγάπη στα παιδιά και εκείνα με τον τρόπο τους συνέβαλαν στο κοινωνικό έργο των Goody’s.

Ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας, η WIND VISIOΝ, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Disney, έντυσε το Σπίτι στα χρώματα του Disney Junior πραγματοποιώντας μια ειδική προβολή για τους μικρούς της φίλους.

ADVERTISING

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε 3 διαφορετικά workshops: στην κουζίνα τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να πλάσουν, να ψήσουν και να στολίσουν Χριστουγεννιάτικα μπισκότα, στο δωμάτιο ομορφιάς μία ειδικός σχεδίαζε πολύχρωμες φιγούρες στα πρόσωπα των παιδιών με face painting, ενώ στο σαλόνι είχε στηθεί ένα εργαστήριο στολιδιών για να βοηθήσουν τα παιδιά στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικού δέντρου.

Παιδιά και γονείς διασκέδασαν σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, απολαμβάνοντας το πρωί γεύματα Goody’s και το απόγευμα γλυκές δημιουργίες με έμπνευση τον κόσμο του Disney Junior. Τα παιδιά έφυγαν από το Σπίτι της 24MEDIA γεμάτα πολύχρωμες αναμνήσεις και δώρα.

SHARE:

24Media Network