ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές πραγματοποιούνται διακοπές ρεύματος σήμερα στην Αττική

ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές πραγματοποιούνται διακοπές ρεύματος σήμερα στην Αττική
Έργα συντήρησης του ΔΕΔΔΗΕ eurokinissi

Διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη (19/7) στην Αττική, όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. Αναλυτικά οι περιοχές και οι ώρες που θα μείνουν χωρίς ρεύμα.

Διακοπές ρεύματος πραγματοποιούνται σήμερα, Τρίτη, (19/7) σε οκτώ περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα για κάποιες ώρες θα μείνουν περιοχές της Αθήνας, της Γλυφάδας, του Βύρωνα, του Δήμος Σαρωνικού, του Χολαργού, του Πειραιά, της Σαλαμίνας και του Περιστερίου.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, οι προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης θα γίνουν στο πλαίσιο
έργων συντήρησης, ενίσχυσης και αναβάθμισης των δικτύων.

Αναλυτικά οι περιοχές της Αττικής που θα μείνουν χωρίς ρεύμα:

Δήλωση βλάβης στον ΔΕΔΔΗΕ

Οι καταναλωτές μπορούν, επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο του ΔΕΔΔΗΕ είτε μέσω προσωπικού υπολογιστή, είτε μέσω κινητής συσκευής (smartphone, tablet), να δηλώνουν περιστατικά που αφορούν προβλήματα στην ηλεκτροδότησή τους (διακοπή ηλεκτροδότησης, ηλεκτροδότηση υπό μη κανονική τάση, κλπ.).

Για τη δήλωση απαιτείται η καταχώρηση από τον επισκέπτη της εφαρμογής του Αριθμού Παροχής (αναγράφεται σε εμφανές σημείο των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας των Προμηθευτών), καθώς και ορισμένων προσωπικών δεδομένων (ονοματεπώνυμο, αριθμός κινητού τηλεφώνου) και άλλων συναφών πληροφοριών (κατά πόσον ο επισκέπτης είναι ο συμβεβλημένος χρήστης της παροχής, ή εν γένει χρήστης της παροχής κλπ.). Τα δεδομένα αυτά διαχειρίζονται από τον ΔΕΔΔΗΕ με όρους εμπιστευτικότητας και σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR.

Η δήλωση προωθείται στην αρμόδια τεχνική υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ για περαιτέρω ενέργειες.

Η χρήση της εφαρμογής αυτής δεν επιφέρει καμία οικονομική επιβάρυνση στο χρήστη, όπως συμβαίνει με την κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο 11500 του ΔΕΔΔΗΕ, όπου υπάρχει χρέωση αναλόγως με το τιμολόγιο του τηλεπικοινωνιακού παρόχου, δηλ. η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν.

Μπορείτε να δηλώσετε τη βλάβη που έχετε εντοπίσει εδώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα