Δεν "βλέπουν" εμπρησμό στο νοσοκομείο Μεταξά

Δεν "βλέπουν" εμπρησμό στο νοσοκομείο Μεταξά

Σε εξέλιξη έρευνες από το Κλιμάκιο αξιωματικών του Ανακριτικού Τμήματος για τη φωτιά στο νοσοκομείο "Μεταξά" στον Πειραιά. Η πόρτα της αποθήκης ήταν κλειστή, ενώ δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασής της

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να οφείλεται σε εμπρησμό η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε, την Κυριακή σε αποθήκη στο δεύτερο υπόγειο του νοσοκομείου «Μεταξά».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, που έχει συγκεντρώσει το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής, δεν έχει εντοπιστεί, μέχρι στιγμής, στον χώρο υπόλειμμα εμπρηστικού μηχανισμού.

Κλιμάκιο αξιωματικών του Ανακριτικού Τμήματος, πραγματοποιεί από το πρωί έρευνα στον χώρο και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όταν εκδηλώθηκε η φωτιά, η πόρτα της αποθήκης ήταν κλειστή ενώ δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασής της. Πιθανολογείται ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα συσκευής, που υπήρχε στον χώρο.

Μέσα στην αποθήκη, εμβαδού περίπου 70 τετραγωνικών μέτρων, φυλάσσονταν φαρμακευτικά υλικά, αλλά υπήρχαν και φάκελοι με παλιές ακτινογραφίες.

Τα οχήματα της Πυροσβεστικής παρέμειναν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας στο νοσοκομείο, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης της φωτιάς που τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο χθες το απόγευμα.

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπό έλεγχο η φωτιά στο νοσοκομείο "Μεταξά"-Δεν κινδύνεψαν οι ασθενείς

SHARE:

24Media Network