Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Ήταν ανεμβολίαστος

Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Ήταν ανεμβολίαστος
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατά τη μεταγωγή του στη φυλακή Eurokinissi

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας βρίσκεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος νοσεί με κορονοϊό, καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται διασωληνωμένος από χθες το βράδυ ο Νίκος Μιχαλολιάκος, λόγω κορονοϊού.

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού είχε εμφανίσει τη λοίμωξη προ μιας εβδομάδας και είχε ήπια νόσηση.

Ωστόσο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε την περασμένη Τρίτη και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια σε εκείνο της Λάρισας.

Ο κρατούμενος δεν είναι εμβολιασμένος, ενώ επιβαρυντικά λειτουργούν στην κατάσταση του η παχυσαρκία, ο σακχαρώδης διαβήτης από τον οποίο πάσχει και το ότι είναι καπνιστής.

Υπενθυμίζεται ότι οι οριστικοί τίτλοι τέλους για τη δράση των μελών της Χρυσής Αυγής μπήκαν στις 22 Οκτωβρίου, οπότε αποφασίστηκε ότι οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Ηλ. Παναγιώταρος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Χρήστος Παππάς πρέπει να οδηγηθούν πίσω από τα κάγκελα για να εκτίσουν ποινές κάθειρξης από 13 έτη και έξι μήνες έως 13 έτη και 8 μήνες και μάλιστα χωρίς αναστολή.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν επίσης, ο Γ. Ρουπακιάς με ισόβια ποινή κάθειρξης, αλλά και οι Πυρηνάρχες Νίκαιας και Περάματος, Γ. Πατέλης (ποινή δέκα ετών και δύο μηνών) και Αν. Πανταζής, κάθειρξη 10 ετών και 24 μηνών), ενώ για τους υπόλοιπους καταδικασθέντες χορηγήθηκε αναστολή έως την έφεση, με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα