Δίκη Χρυσής Αυγής: Δεν είδε ναζιστικό χαιρετισμό το δικαστήριο – Η τοποθέτηση της προέδρου

Δίκη Χρυσής Αυγής: Δεν είδε ναζιστικό χαιρετισμό το δικαστήριο – Η τοποθέτηση της προέδρου
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης χαιρετά ναζιστικά στη δικαστική αίθουσα Eurokinissi

Η επίσημη τοποθέτηση της πρόεδρου του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, αναφορικά με το ζήτημα του ναζιστικού χαιρετισμού του Κων. Πλεύρη.

“Μπροστά μας έγινε; Εμείς πάντως δεν καταλάβαμε κάτι…”. Αυτή ήταν η επίσημη τοποθέτηση της πρόεδρου του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όταν τέθηκε ξανά το ζήτημα του ναζιστικού χαιρετισμού του Κων. Πλεύρη μεσούσης της διαδικασίας.

Τόσο η Σοφία Παπανουτσοπούλου όσο και η εισαγγελέας Κυριακή Στεφανάτου απόρησαν για την αντίδραση της πολιτικής αγωγής στην αμέτοχη στάση τους επί του περιστατικού, με τις δύο λειτουργούς να υποστηρίζουν πως ουδέποτε είδαν να λαμβάνει χώρα κάτι τέτοιο μπροστά στα μάτια τους.

Πάντως, αν και ο Κων. Πλευρης ήταν απών, δεν προχώρησαν σε καμία ενέργεια, καταδικάζοντας το συμβάν, έστω και κατόπιν εορτής. Μάλιστα, όταν δήλωσαν άγνοια για το περιστατικό ο Κων. Παπαδάκης, δικηγόρος των Αιγυπτίων αλιεργατών δήλωσε ότι το γεγονός υπάρχει και στα πρακτικά, καθώς σχολιάστηκε εκτενώς.

Το ζήτημα συζητήθηκε εκτενώς κατά τη διάρκεια του σχολιασμού των καταθέσεων της οικογένειας Φύσσα.

Πολιτική αγωγή (Θ. Θεοδωροπουλος): Ο δικηγόρος δεν μιλάει για τον εαυτό του. Ο Πλεύρης μίλησε για τον εντολέα του, τον Ιω. Λαγό, όταν το έκανε αυτό. Πρόκειται για μια κακώς εννοούμενη ανεκτικότητα, η έλλειψη προσοχής διευκολύνει τέτοιες συμπεριφορές…

Πρόεδρος: Προσβάλλετε με αυτά που λέτε!

Πολ. Αγωγή: Σχολιάζω για την ενέργεια του Πλεύρη για το χαιρετισμό που έκανε…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα