Δίκη Χρυσής Αυγής: Φραστικό επεισόδιο με τη Μάγδα Φύσσα έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού

Δίκη Χρυσής Αυγής: Φραστικό επεισόδιο με τη Μάγδα Φύσσα έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού
Απολογίες κατηγορουμένων στη δίκη της Χρυσής Αυγής Eurokinissi

Ένταση μετά την ολοκλήρωση της δίκης. Με το "άδειασμα" του Ρουπακιά και τη "συγγνώμη" προς τον Γιάννη Λαγό, ολοκλήρωσε για σήμερα την απολογία του ο πυρηνάρχης της Νίκαιας. Αύριο η απολογία Ρουπακιά.

Με ένταση ολοκληρώθηκε η απολογία του πυρηνάρχη Νίκαιας, Γ. Πατέλη, στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο κόσμος άρχισε να διαλύεται μετά τη λήξη της συνεδρίασης, έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, λίγα μέτρα από την είσοδο της ειδικά διαμορφωμένης αίθουσας όπου βρισκόταν η Μάγδα Φύσσα και φίλοι του Παύλου. Εκεί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πέρασαν δίπλα κατηγορούμενοι και συνήγοροι της υπόθεσης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των παρευρισκομένων. Ανάμεσά τους, ο συνήγορος του Γ. Ρουπακιά και ο κατηγορούμενος για συνέργεια στη δολοφονία, Αν. Μιχάλαρος. Τα πνεύματα εντάθηκαν και υπήρξε φραστικό επεισόδιο το οποίο έληξε με παρέμβαση των ψυχραιμότερων φωνών.

Νωρίτερα, είχε ολοκληρωθεί η απολογία του Γ. Πατέλη με το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να διακόπτει για αύριο τη διαδικασία, οπου σειρά να καταθέσει έχει ο καθ’ ομολογία δολοφόνος Γ. Ρουπακιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version