Δίκη Χρυσής Αυγής: Ύβρεις Λαγού στο δικαστήριο-“Είστε λαμόγια”

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ύβρεις Λαγού στο δικαστήριο-“Είστε λαμόγια”
Ο Λαγός αποχωρεί από το δικαστήριο Eurokinissi

Πρωτοφανείς ύβρεις από τον καταδικασμένο Ιωάννη Λαγό εναντίον του δικαστηρίου που εκδικάζει σε δεύτερο βαθμό τη δίκη της ΧΑ. "Το δικαστήριο θα το ξεφτιλίσουμε, λαμόγια" είπε.

Σε υψηλούς τόνους ολοκληρώθηκε η δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς ο Ιωάννης Λαγός θέλησε να τοποθετηθεί επί διαφόρων ζητημάτων, αναφορικά με την «πολιτική δίωξη» σε βάρος του, όπως τη χαρακτήρισε.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι δεν του επιτράπηκε να εκφωνήσει ομιλία και να ψηφίσει ως ευρωβουλευτής, ωστόσο η πρόεδρος του δικαστηρίου του επεσήμανε ότι το ζήτημα αυτό δεν σχετίζονται με το στάδιο της δίκης και θα πρέπει να το αναπτύξει στην απολογία του. Αποτέλεσμα ο Ιω. Λαγος να φωνάζει, λέγοντας: «Εσείς που ευαγγελίζεστε την αριστερά, μιλάμε για δημοκρατία εδώ;».

Το δικαστήριο προσχώρησε σε διακοπή και ο Ιω. Λαγός καταχειροκροτήθηκε από μέλη του ακροατηρίου. Οδηγούμενος στα κρατητήρια είπε: «θα το ξεφτιλίσουμε το δικαστήριο σας! Λαμόγια!».

Άμεση ήταν η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα και ανθρώπων που βρίσκονται στο πλευρό της, οι οποίοι φώναξαν: «Στα λαγούμια σας! Στις τρύπες σας! Τελειώσατε!». Ακολούθησε η απάντηση των υποστηρικτών Λαγού: «Τώρα ξεκινάμε! Ψόφο, γουρούνια!».

Το δικαστήριο παράλληλα, έπαυσε την ποινική δίωξη των πλημμελημάτων λόγω παραγραφής, ενώ απέρριψε και δύο αιτήματα αναστολής εκτέλεσης της ποινής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα