Δίκη Φιλιππίδη: Καλούνται Μακρυπούλια, Ματίκα, Κωτσοβούλου, Χαλκιάς και Σχίζα

Δίκη Φιλιππίδη: Καλούνται Μακρυπούλια, Ματίκα, Κωτσοβούλου, Χαλκιάς και Σχίζα
PAPADAKISPRESS

Κατόπιν αιτήματος της εισαγγελέως, οι Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια και Αλίνα Κωτσοβούλου θα καταθέσουν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Την απόφαση να κληθούν για να καταθέσουν για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου οι Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια και Αλίνα Κωτσοβούλου, έλαβε το δικαστήριο ύστερα από σχετικό αίτημα της εισαγγελέως. Αναμένεται να βρεθούν στη δικαστική αίθουσα κατά την μεθεπόμενη συνεδρίαση, στις 6 Οκτωβρίου.

Η εισαγγελική λειτουργός εξήγησε τη χρησιμότητα της κατάθεσής τους λέγοντας: «Είναι κρίσιμο να καταθέσουν, υπήρχε διάλογος με την κυρία Ματίκα με την πρώτη καταγγέλουσα, η κυρία Μακρυπούλια θα μας διαφωτίσει αν υπήρχε πρόθεση αντικατάστασης σε ρόλο στην παράσταση, και η κυρία Κωτσοβούλου να απαντήσει αν είχε καλέσει την καταγγέλλουσα για την παράσταση».

Καταθέτουν και Χαλκιάς και Σχίζα

Μαζί τους αναμένεται να προσέλθουν και οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, καθώς το δικαστήριο έκανε δεκτό αντίστοιχο αίτημα της υπεράσπισης. Όπως ανάφεραν οι συνήγοροι, και οι δύο ήταν στην πρόβα κατά την οποία φέρεται να έλαβε χώρα ο δεύτερο βιασμός που έχει περιγράψει η πρώτη καταγγέλλουσα.

Είχε προηγηθεί η ολοκλήρωση της κατάθεσης του μπατζανάκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει κάτι για την προσωπική σχέση της Ελπίδας Νίνου, η οποία είναι η αδελφή της συζύγου του.

«Δεν ξέρω τίποτα όπως και εκείνη δεν ξέρει τα δικά μου προσωπικά» ανέφερε και πρόσθεσε πως είχε ακούσει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε σχέση με την ηθοποιό Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους. Όπως σχολίασε: «Μπορεί να έβλεπα μια συμπάθεια, αν θέλετε φλερτ, όπως γίνεται με όλους τους ηθοποιούς. Εμένα όμως δεν με ένοιαζε, εγώ κοίταζα τη δουλειά μου. Ποτέ δεν είχα ακούσει φήμες για σεξουαλική παρενόχληση».

Τέλος, υποστήριξε πως οι καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη είναι αποτέλεσμα ζήλιας. «Τον ζήλευαν πολύ γιατί ήταν πολλά χρόνια πρώτο όνομα. Πιστεύω ότι αυτός την πλήρωσε, τον διέλυσαν» εξήγησε και σχολίασε: «Υπάρχει πολλή ζήλια στο ελληνικό θέατρο , δεν ξέρετε τι γίνεται, πολλή ζήλια. Αν είναι 50 ηθοποιοί, βγάλετε 50 μαχαίρια και κλείσετε τα φώτα για ένα δευτερόλεπτο οι μισοί θα είναι νεκροί».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα