Δίκη Λιγνάδη: Για δεύτερη μέρα καταθέτει ο Γιάννης Λιγνάδης

Δίκη Λιγνάδη: Για δεύτερη μέρα καταθέτει ο Γιάννης Λιγνάδης
Ο Δημήτρης Λιγνάδης στο δικαστήριο EUROKINISSI

Ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, αναμένεται να ολοκληρώσει την κατάθεσή του στο δικαστήριο, εξεταζόμενος από τον Αλέξη Κούγια. Τι είχε ισχυριστεί.

Για δεύτερη φορά ανεβαίνει στο βήμα του μάρτυρα ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, ο οποίος έχει προταθεί από την πλευρά της υπεράσπισης, για την ενίσχυση των υπερασπιστικών ισχυρισμών.

Πλέον, ο μάρτυρας αναμένεται να εξεταστεί από τον Αλέξη Κούγια, προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατάθεσή του, καθώς ήδη έχει δεχθεί τις ερωτήσεις τόσο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όσο και της πολιτικής αγωγής.

Ο Γιάννης Λιγνάδης έχει ισχυριστεί ότι πρόκειται για μια «σκευωρία» μεταξύ δημοσιογράφων και των δικηγόρων πολιτικής αγωγής, επαναλαμβάνοντας τα περί πολιτικών σκοπιμοτήτων που στόχο είχαν την «καθαίρεση» Λιγνάδη από το Εθνικό Θέατρο. Έκανε λόγο για «ευεπίφορο κλίμα για εξόντωση προσωπικότητας» προσθέτοντας πως σε αυτές τις περιπτώσεις «θεωρώ ότι υπήρχε σχεδιασμός. Δεν ξέρω τον αρχηγό, αλλά σίγουρα τη διαχειρίστηκε η πολιτική αγωγή».

Η ολοκλήρωση της κατάθεσης του αδελφού του Λιγνάδη, αποτελεί ένα από τα τελευταία βήματα για την ολοκλήρωση του καταλόγου μαρτύρων. Και επειδή άγνωστο παραμένει αν και ποιοι από τους υπόλοιπους μάρτυρες θα προσέλθουν για να καταθέσουν, δεν αποκλείεται σήμερα να ξεκινήσει και το τελευταίο στάδιο της αποδεικτικής διαδικασίας, που είναι τα αναγνωστέα έγγραφα.

Το δικαστήριο αναμένεται για τις επόμενες συνεδριάσεις να απασχοληθεί με την ανάγνωση των εγγράφων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία κατά του Δημήτρη Λιγνάδη. Η ολοκλήρωση και αυτού του σταδίου θα σημάνει την έναρξη της απολογίας του κατηγορούμενου για βιασμό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα