Δίκη Ψευτογιατρού: “Με χειρούργησε ως ορθοπαιδικός μαζί με πρώην υπουργό” – Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Δίκη Ψευτογιατρού: “Με χειρούργησε ως ορθοπαιδικός μαζί με πρώην υπουργό” – Σοκαριστικές αποκαλύψεις
Ο αυτοαποκαλούμενος Dr Kontos INTIME NEWS

Η μαρτυρία του άνδρα που χειρουργήθηκε από τον Dr Kontos μαζί με πρώην Υπουργό στη δίκη την Πέμπτη συγκλόνισε και τους πιο ψύχραιμους.

Η περιπέτεια της υγείας ενός ακόμη ασθενή του «ψευτογιατρού» έγινε γνωστό στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ενώπιον του οποίο κατέθεσε ένας άνδρας, ο οποίος εμπιστεύθηκε τον Dr Kontos και σήμερα ζει με 85% διεγνωσμένη αναπηρία.

Η υγεία του μάρτυρας είχε κλονιστεί μετά το ατύχημα με αλεξίπτωτο που είχε το 2014 κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική στήλη. «Καθημερινά έκανα κολύμβηση αλλά δεν μπορούσα να περπατήσω. Το 2018 Μάρτιο άρχισε η επαφή με τον κατηγορούμενο. Έψαχνα παντού για γιατρούς, Γερμανία, Αγγλία.Έψαχνα να βρω την υγεία μου, σωτηρία. Μου είπαν «μάθε να ζεις με αυτό», έχει τραυματιστεί ο νωτιαίος μυελός αλλά δε το δεχόμουν» είπε, εξηγώντας ότι ο κατηγορούμενος του συστήθηκε ως χειρούργος ορθοπεδικός, λέγοντάς του μάλιστα όταν είδε για πρώτη φορά την ακτινογραφία του: «όλα γίνονται, θα σε κάνω να παίξεις και μπάλα».

Ο μάρτυρας μπήκε σε μία εξαντλητική δίαιτα: «έτρωγα γαϊδουράγκαθο, χόρτα καθημερινά και έπαιρνα 12 χάπια. Μου είπε μόνο στο εξωτερικό γίνεται το χειρουργείο. Μου απαγόρευσε να τρώω κρέατα, αρνί, χοιρινό και μοσχάρι και να μην έχω σεξουαλική ζωή καθόλου» και στη συνέχεια ακολούθησε η χειρουργική επέμβαση, με την οποία -όπως του είπε ο κατηγορούμενος- «θα βγει ο σπόνδυλος Θ12 και θα μπει μόσχευμα».

Ο πρώην υπουργός

Τότε τον επισκέφθηκε και ο πρώην υπουργός της ΝΔ, ο οποίος συμμετείχε στην επέμβαση και πλέον κάθεται κι αυτός στο εδώλιο. «Ο πρώην υπουργός μου είπε θα κάνω μία πολύωρη επέμβαση και πως δουλειά του είναι να ανοίξει το θώρακα για να φτάσει ο άλλος γιατρός πίσω. Μου είπε ότι το χειρουργείο πρέπει να γίνει για να περπατήσω» κατέθεσε στο δικαστήριο.

Μετά την επέμβαση ωστόσο τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν. «Ο πρώτος με επισκέφθηκε ήταν ο «ψευτογιατρός» με ιατρικά ρούχα. Μετά με ανέβασαν στον όροφο. Ο «ψευτογιατρός» μου είπε πως «όλα πηγαν καλά και θα περπατήσεις σύντομα». Εγώ πονούσα σαν να με έχουν σουβλίσει. Μου έβγαλαν όλο το πλευρό» είπε και συνέχισε: «Στις 16 του μήνα βγήκα από τη κλινική με φρικτούς πόνους. Μου έχουν γράψει και μία ουσία που είναι ναρκωτική. Τους είπα και για την κύστη μου και είπαν θα αποκατασταθεί. Του Χριστού τα πάθη δηλαδή τραβούσα (…) Ήμουν χάλια ζωντανός- νεκρός, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Στο σπίτι είχα πυρετό, 40. Ήμουν όλη την ώρα στο κρεβάτι και μούγκριζα αυτή ήταν η κατάσταση μου».

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το μάρτυρα κατάφερε να του αποσπάσει περισσότερα από 50.000 ευρώ. «Με τη πειθώ του και τη αγιοσύνη του, έλεγες αυτός είναι «άγιος άνθρωπος». Είχε πειθώ, μιλούσε με ιατρικούς όρους, συζητούσε πάντα για την θρησκεία, μου έλεγε ότι έκανε καλά το βασιλιά του Σουδαν» εξήγησε και κατέληξε: «Δεν έχω πια αναπνοή, δύο χρόνια δεν μπορώ να μπω στη θάλασσα. Είμαι χειρότερα από πριν. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Έχω επιβαρυνθεί στο αναπνευστικό, κάθε μέρα έχω πυρετό».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα