Δικηγόρος 21χρονου: “Ο εντολέας μου υπέδειξε τον δολοφόνο του Άλκη και πού είναι το μαχαίρι”

Δικηγόρος 21χρονου: “Ο εντολέας μου υπέδειξε τον δολοφόνο του Άλκη και πού είναι το μαχαίρι”
Ο δικηγόρος του 21χρονου, Αποστόλης Λύτρας thesstoday

Ο δικηγόρος του 21χρονου, Αποστόλης Λύτρας, υποστηρίζει πως ο εντολέας του ήταν αυτός που αποκάλυψε στην ανακρίτρια τον δολοφόνο.

Τον δολοφόνο του Άλκη αλλά και το πού είναι το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε αποκάλυψε στην ανακρίτρια ο 21χρονος Έλληνας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αποστόλη Λύτρα.

“Ανέφερε ποιος ήταν αυτός, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με ένα μαχαίρι και μάλιστα έχει υποδείξει στην ανακρίτρια πού βρίσκεται αυτό το μαχαίρι για να βρεθεί μέσω της αστυνομίας το συγκεκριμένο μαχαίρι” δήλωσε ο κ. Λύτρας, σύμφωνα με το thesstoday.

“Ο δολοφόνος είναι ο συνοδηγός του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα ο 21χρονος δεν οδηγούσε το όχημα, ενώ υποστηρίζει ότι «ο δολοφόνος είναι ο συνοδηγός του αυτοκινήτου».

“Δεν οδηγούσε ο εντολέας μου. Καθόταν πίσω, δεν έχει καμία σχέση. Ο συνοδηγός που καθόταν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο εντολέας μου ανέφερε πως ήταν αυτός που έκανε αυτή την πράξη” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, ενώ εξήγησε ότι το μαχαίρι είναι τύπου καράμπιτ.

«Πρόκειται για ένα μαχαίρι καράμπιτ που δεν έχει βρεθεί και ο εντολέας έχει υποδείξει που βρίσκεται. Επίσης ανέφερε ότι μετά αυτοί οι οποίοι επέβαιναν στο όχημα και ο άνθρωπος που το χρησιμοποίησε, το πέταξε σε μια ερημική περιοχή» συνέχισε.

Μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Λύτρα, ο 21χρονος υποστήριξε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και στη συνέχεια το όπλο του έπεσε από τα χέρια.

“Ο εντολέας μου, μου είπε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και ο οποίος ήταν ο πρώτος ο που έφυγε και τίποτα παραπάνω. Μετά στη συνέχεια του έπεσε το δρεπάνι», ανέφερε ο κ. Λύτρας, ενώ συμπλήρωσε ότι «οφείλουμε να το πούμε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν ευθύνη».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα