Δικηγόρος Ξηρού: "Ο Χριστόδουλος λέει ό,τι λέει όλη η Ελλάδα"

ΑΘΗΝΑ-συνέντευξη των δικηγόρων της οικογένειας Τσαλικίδη, για την υπόθεση των υποκλοπών// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ.(EUROKINISSI)
ΑΘΗΝΑ-συνέντευξη των δικηγόρων της οικογένειας Τσαλικίδη, για την υπόθεση των υποκλοπών// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ.(EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο Φ. Ραγκούσης, συνήγορος υπεράσπισης του Χριστόδουλου Ξηρού για το μήνυμα του. Επιβεβαίωσε τη γνησιότητά του (Vid)

Με δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ, ο δικηγόρος του Χ. Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης τοποθετήθηκε σχετικά με την εμφάνιση του καταδικασμένου τρομοκράτη.

"Επιβεβαιώνω ότι το φωνητικό και η προκήρυξη είναι γνήσια, είναι μέσα στο πνεύμα του και στις συζητήσεις που είχαμε κάνει κατά καιρούς", είπε ο ίδιος. Και συμπλήρωσε:

"Δεν μπορώ να ερμηνεύσω μια προκήρυξη ούτε να δώσω λύσεις σε θέματα που με βάζουν σε προβληματισμούς, όπως το αν θα τον υποστηρίξω από εδώ και πέρα σε περίπτωση που σκοτώσει ξανά. Είμαι δικηγόρος και μου ζητάνε να αποκηρύξω τον Χ. Ξηρό και να καταδικάσω όσα θέλει να κάνει τα οποία δεν τα ξέρουμε ακόμα. Μιλάω με αγανάκτηση.

Ο Χ. Ξηρός λέει ότι λέει όλη η Ελλάδα. Και όσα χρησιμοποιούνται και μέσα στο Κοινοβούλιο. Γιατί δεν έχει δικαίωμα να μιλάει κι εκείνος;

Όποιος είναι δολοφόνος δεν μπορεί να μιλήσει για τίποτα στη ζωή του; Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Ο Χ. Ξηρός έφυγε για τους δικούς του λόγους και τις αξιακές επιλογές του. Δεν έχει καμία σχέση με το τι πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και το πώς το αντιμετωπίζει η ΝΔ.

Με την ανακοίνωση του δεν βλέπω αιματοκυλίσματα. Βλέπω άνοιγμα προς πολλές δυνάμεις. Δεν θέλει να τρομοκρατήσει τις μάζες. Ποιος θα τρομοκρατηθεί με όσα λέει ο Χριστόδουλος; Πιστεύω ότι το μήνυμα απευθύνεται σε άλλους".

Σχετικά με τον Σάββα Ξηρό ανέφερε: "Ο πολυτραυματισμένος Σάββας Ξηρός δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το βίντεο με τις απειλές του Χριστόδουλου Ξηρού

Βίντεο: Όταν ο Χριστόδουλος Ξηρός απειλούσε με νέα χτυπήματα

SHARE:

24Media Network