Δίκης Χρυσής Αυγής: Ο Ρουπακιάς δεν θα αιτηθεί αναστολή της ποινής του

Στιγμιότυπο από την απολογία του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στην δίκη της Χρυσής Αυγής
Στιγμιότυπο από την απολογία του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στην δίκη της Χρυσής Αυγής EUROKINISSI

Ο Γ. Ρουπακιάς καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ποινή κάθειρξης 10 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, 4 ετών για οπλοχρησία, 4 ετών για οπλοφορία και χρηματική ποινή.

Συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 15/10, η δίκη της Χρυσής Αυγής με τους συνογόρους των καταδικασθέντων να δίνουν τη μάχη για τις αναστολές των ποινών. Στη διαδικασία αυτή δεν θα συμμετέχει ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς, καθώς μέσω του συνηγόρου του γνωστοποίησε στο δικαστήριο ότι δεν αιτείται αναστολή της ποινής που του επεβλήθη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη 14/10, η πρόεδρος του Εφετείου Αθηνών ανακοίνωσε ισόβια στον Γ. Ρουπακιά και κάθειρξη 10 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, 4 ετών για οπλοχρησία, 4 ετών για οπλοφορία και 4.000 ευρώ χρηματική ποινή.

Οι υπόλοιποι συμμέτοχοι στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα καταδικάστηκαν για την υπόθεση σε κάθειρξη από 6 έως 8 χρόνια και για την ένταξη σε εγκληματική οργάνωση σε κάθειρξη από 3 χρόνια έως 6 χρόνια.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ "Golden Dawn Girls" (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιώργος Ρουπακιάς, Δίκη Χρυσής Αυγής, Χρυσή Αυγή, Παύλος Φύσσας
SHARE:

24Media Network