Δίκης Χρυσής Αυγής: Ο Ρουπακιάς δεν θα αιτηθεί αναστολή της ποινής του

Δίκης Χρυσής Αυγής: Ο Ρουπακιάς δεν θα αιτηθεί αναστολή της ποινής του
Στιγμιότυπο από την απολογία του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στην δίκη της Χρυσής Αυγής Eurokinissi

Ο Γ. Ρουπακιάς καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ποινή κάθειρξης 10 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, 4 ετών για οπλοχρησία, 4 ετών για οπλοφορία και χρηματική ποινή.

Συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 15/10, η δίκη της Χρυσής Αυγής με τους συνογόρους των καταδικασθέντων να δίνουν τη μάχη για τις αναστολές των ποινών. Στη διαδικασία αυτή δεν θα συμμετέχει ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς, καθώς μέσω του συνηγόρου του γνωστοποίησε στο δικαστήριο ότι δεν αιτείται αναστολή της ποινής που του επεβλήθη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη 14/10, η πρόεδρος του Εφετείου Αθηνών ανακοίνωσε ισόβια στον Γ. Ρουπακιά και κάθειρξη 10 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, 4 ετών για οπλοχρησία, 4 ετών για οπλοφορία και 4.000 ευρώ χρηματική ποινή.

Οι υπόλοιποι συμμέτοχοι στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα καταδικάστηκαν για την υπόθεση σε κάθειρξη από 6 έως 8 χρόνια και για την ένταξη σε εγκληματική οργάνωση σε κάθειρξη από 3 χρόνια έως 6 χρόνια.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα