Δήμος Γλυφάδας: Δίνει δωρεάν ξύλα στους κατοίκους από τα σπασμένα δέντρα της κακοκαιρίας

Δήμος Γλυφάδας: Δίνει δωρεάν ξύλα στους κατοίκους από τα σπασμένα δέντρα της κακοκαιρίας
Πτώσεις δέντρων από την κακοκαιρία - Φωτό αρχείου EUROKINISSI

Ο Δήμος Γλυφάδας επέλεξε να μοιράσει δωρεάν στους κατοίκους της περιοχής ξύλα από τα δέντρα και τα κλαδιά που έπεσαν στους δρόμους λόγω κακοκαιρίας.

Την αξιοποίηση των πεσμένων κλαδιών και δέντρων από την κακοκαιρία Ελπίδα με τη δωρεάν διανομή ξύλων προς τους κατοίκους της πόλης επέλεξε ο Δήμος Γλυφάδας.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Δήμος ενημερώνει για την πρόθεσή του να ανάψει “τα τζάκια σε όλα τα σπίτια της πόλης”, με δωρεάν διανομή ξυλείας σε όλους κατοίκους.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου, όπου “όλα τα σπασμένα δέντρα και κλαδιά τεμαχίζονται προκειμένου να διανεμηθούν στους κατοίκους για να τους ζεστάνουν τις κρύες μέρες του χειμώνα”.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, “αντί να τα πετάξουμε σε έναν τεμαχιστή, επιλέγουμε την πιο ουσιαστική και χρήσιμη λύση: Όλα τα δέντρα και κλαδιά ήδη τεμαχίζονται, με ευθύνη του Δήμου μας, και θα διανεμηθούν δωρεάν ως ξυλεία στους δημότες και κατοίκους της πόλης μας, για να ζεστάνουν τα σπίτια τους τις πολλές κρύες ημέρες που έχει ακόμα αυτός ο χειμώνας”.

Παράλληλα, ο κ. Παπανικολάου τονίζει: “Όποιος δημότης ή κάτοικος της πόλης μας επιθυμεί, μπορεί να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα που βλέπετε εδώ και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί του για να παραλάβει όσα ξύλα χωράνε στο πορτ μπαγκάζ ενός επιβατικού αυτοκινήτου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα