Δήμος Ηλιούπολης και Ελληνικού-Αργυρούπολης: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για άπορες οικογένειες

Δήμος Ηλιούπολης και Ελληνικού-Αργυρούπολης: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για άπορες οικογένειες
Φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για άπορες οικογένειες, οργανώνουν οι δήμοι Ηλιούπολης και Ελληνικού-Αργυρούπολης. Σε ποιες τοποθεσίες θα γίνουν οι συγκεντρώσεις.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία έχει αρχίσει και πολλοί από τους δήμους της Αττικής οργανώνουν δράσεις, προκειμένου να στηρίξουν τις οικογένειες εκείνες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα για τα σχολικά είδη.

Έτσι, άλλοι δύο δήμοι ανακοίνωσαν ότι οργανώνουν συγκέντρωση σχολικών ειδών, προκειμένου κανένα παιδί στην περιοχή τους να μην μείνει χωρίς τα σχολικά εφόδιά του.

Ο Δήμος Ηλιούπολης απευθύνει πρόσκληση στους δημότες, να προσφέρουν με πνεύμα αλληλεγγύης σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, μαρκαδόρους, μολύβια και στιλό, γόμες, διορθωτικά, ξύστρες, ξυλομπογιές, τέμπερες, κηρομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής και ακουαρέλες, πινέλα, ψαλιδάκια, κόλλες, χάρακες κλπ, ώστε όλοι οι μαθητές να ξεκινήσουν με τα βασικά απαραίτητα.

Η συγκέντρωση σχολικών ειδών, θα γίνεται καθημερινά, από τη Δευτέρα 6/9 έως και την Παρασκευή 10/9, από 9:00 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας στο Δημαρχείο Ηλιούπολης και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου (Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45), σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης με ανακοίνωσή του καλεί πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις να συνεισφέρουν με σχολικά είδη και όρισε ως σημεία συγκέντρωσης το Α’ ΚΑΠΗ (Αλεξιουπούλεως 27, Αργυρούπολη), το Β’ ΚΑΠΗ (Ιασωνίδου 35, Ελληνικό), το Γ’ ΚΑΠΗ (Λ. Βουλιαγμένης 602, Αργυρούπολη) και το Δ’ ΚΑΠΗ (Ολυμπίας 40-42, Αργυρούπολη), καθημερινά έως και την Παρασκευή 30/9, από τις 08:00 έως 14:00, αλλά και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου (Λ. Αργυρουπόλεως 94-96) την Τρίτη και την Πέμπτη από 08:00 έως 12:00.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα