Διοικητής 5ης ΥΠΕ: ”Δεν αναβλήθηκε ο εμβολιασμός στο Νοσοκομείο Βόλου”

Διοικητής 5ης ΥΠΕ: ”Δεν αναβλήθηκε ο εμβολιασμός στο Νοσοκομείο Βόλου”
Εμβολιασμοί σε νοσοκομείο Eurokinissi

Το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, θα πραγματοποιήσει κανονικά τους εμβολιασμούς για το προσωπικό το επόμενο χρονικό διάστημα, τονίζει ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ.

Απάντηση σε δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως ο εμβολιασμός των υγειονομικών στο νοσοκομείο του Βόλου αναβλήθηκε, έδωσε με ανακοίνωσή του ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Φώτης Σερέτης.

Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση, ουδέποτε αναβλήθηκε ο εμβολιασμός στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και οι εμβολιασμοί για το προσωπικό θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα, βάση προγράμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ουδέποτε αναβλήθηκε ο εμβολιασμός στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου καθότι αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται εμβολιασμοί σε εννέα (9) Νοσοκομεία της χώρας μεταξύ των οποίων και το ΠΓΝ Λάρισας, όπου οι εμβολιασμοί διεξάγονται ομαλά.

Το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπως και τα υπόλοιπα Νοσοκομεία της 5ης Υ.Πε., θα πραγματοποιήσουν τους εμβολιασμούς για το προσωπικό το επόμενο χρονικό διάστημα, βάσει προγραμματισμού.

Ήδη έχει δημιουργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου άρτια εξοπλισμένο Εμβολιαστικό Κέντρο και έχουν ολοκληρωθεί οι εκπαιδεύσεις του προσωπικού που θα πραγματοποιήσουν τους εμβολιασμούς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα