Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Το προφίλ του 23χρονου σεσημασμένου Χούλιγκαν που συνελήφθη

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Το προφίλ του 23χρονου σεσημασμένου Χούλιγκαν που συνελήφθη
Από το σημείο της δολοφονίας του Άλκη. Eurokinissi Sports

Αρνείται τα πάντα στους αστυνομικούς ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Σε βάρος του εκκρεμεί δικαστήριο για υπόθεση οπαδικής βίας από το 2019.

Υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης παραμένει ο 23χρονος αλβανικής που συνελήφθη γιατί φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άλκη, κατά την οποία τραυματίστηκαν σοβαρά και άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open ο 23χρονος συλληφθείς φέρεται να εμφανίστηκε ιδιαίτερα σκληρός στη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς. Κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν εμφανίζεται να έχει παραδεχτεί κάτι από αυτά που κατηγορείται, αντίθετα φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με το περιστατικό.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.

Παράλληλα το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα ανατριχιαστικό βίντεο – ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται καρέ καρέ η επίθεση σε βάρος του 19χρονου φίλου του Άρη.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγράψει τη διαδρομή των αυτοκινήτων, με τα οποία έφτασαν και έφυγαν από το σημείο της δολοφονίας οι δράστες, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες και περιγραφές σημαντικών αυτοπτών μαρτύρων.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι δράστες χτυπούν με μανία τα θύματά τους – μεταξύ των οποίων και ο 19χρονος Άλκης – και στη συνέχεια τρέπονται σε φυγή.

Δολοφονία 19χρονου Άλκη – Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης:

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δράστες χτυπούν με μανία την παρέα των παιδιών. Στη συνέχεια κάποιοι από αυτούς επιστρέφουν στα αυτοκίνητα, (ένα σκούρο και ένα λευκό), ενώ μένει πίσω ένας ο οποίος γυρίζει τελευταίος στο αυτοκίνητο.

Ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν ο 23χρονος ήταν εκείνος που τον μαχαίρωσε ή αν ήταν μόνο εκείνος που μαχαίρωσε τον 19χρονο, καθώς η έρευνα συνεχίζεται και αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για το όπλο τύπου Καράμπιτ που βρέθηκε στο σημείο και ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε στον φόνο. Η παρουσία του 23χρονου στο περιστατικό επιβεβαιώνεται από βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί. Ο συλληφθείς ήταν επίσης ο ιδιοκτήτης ενός εκ των αυτοκινήτων που βρίσκονταν στον χώρο.

Πρωταγωνιστής και σε άλλο επεισόδιο την ημέρα που συνελήφθη

Ο 23χρονος φέρεται να συμμετείχε και σε ένα ακόμα επεισόδιο που εκτυλίχθηκε λίγες ώρες πριν τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του που εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Το επεισόδιο σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes, φέρεται να εκτυλίχθηκε στο περιθώριο της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Volleyleague, που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (31/1) στο κλειστό «PAOK Sports Arena» και στο οποίο ο 23χρονος φέρεται να παραβρέθηκε. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 20.00 το βράδυ και ολοκληρώθηκε περίπου στις 22.30.

Δύο ώρες αργότερα, ο 23χρονος επιβιβάστηκε σε ένα από τα αυτοκίνητα που μετέφερε τους μετέχοντες στη δολοφονική επίθεση στην περιοχή Χαριλάου και στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος.

Συμμετοχή και σε άλλες οπαδικές επιθέσεις

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, αφού είχε συλληφθεί και το 2019 για ανάλογου τύπου επίθεση σε οπαδούς αντίπαλης ομάδας. Έχει παραπεμφθεί σε δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση η οποία ακόμα εκκρεμεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα