Δολοφονία 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση

Δολοφονία 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση

Το φως της δημοσιότητας "βλέπει" σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι δράστες χτυπούν με μανία τα θύματά τους, μεταξύ των οποίων και ο 19χρονος Άλκης, και στη συνέχεια τρέπονται σε φυγή.

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμένο στο οποίο αποτυπώνεται καρέ καρέ η δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη «βλέπει» το φως της δημοσιότητας.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγράψει τη διαδρομή των αυτοκινήτων, με τα οποία έφτασαν και έφυγαν από το σημείο της δολοφονίας οι δράστες, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες και περιγραφές σημαντικών αυτοπτών μαρτύρων.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο που εξασφάλισε το thestival.gr, φαίνεται η στιγμή που οι δράστες χτυπούν με μανία τα θύματά τους – μεταξύ των οποίων και ο 19χρονος Άλκης – και στη συνέχεια τρέπονται σε φυγή.

Δολοφονία 19χρονου Άλκη – Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης:

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δράστες χτυπούν με μανία την παρέα των παιδιών. Στη συνέχεια κάποιοι από αυτούς επιστρέφουν στα αυτοκίνητα, (ένα σκούρο και ένα λευκό), ενώ μένει πίσω ένας ο οποίος γυρίζει τελευταίος στο αυτοκίνητο.

Ο δράστης που έμεινε πίσω (πιθανώς για να αποτελειώσει το θύμα του) τρέχει και επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο. Τα αυτοκίνητα φεύγουν, πίσω τους εμφανίζεται κόσμος που προσπαθεί να τους σταματήσει.

Ένα από τα θύματα αναγνώρισε τον συλληφθέντα – Σεσημασμένος χούλιγκαν

Από έναν εκ των θυμάτων της επίθεσης αναγνωρίστηκε ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής και οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, ως ένας εκ των φερόμενων δραστών που συμμετείχαν στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Στην παρέα του άτυχου Άλκη υπενθυμίζεται πως ήταν ένας ακόμη 19χρονος και ένας 20χρονος που μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», μετά την επίθεση που δέχτηκαν στην περιοχή του Χαριλάου από περίπου 10 άτομα που βγήκαν από δύο αυτοκίνητα.

Ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν ήταν εκείνος που τον μαχαίρωσε ή αν ήταν μόνο εκείνος που μαχαίρωσε, καθώς η έρευνα συνεχίζεται και αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για το μικρό δρεπάνι που βρέθηκε στο σημείο και ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε στον φόνο, ενώ η παρουσία του στο περιστατικό επιβεβαιώνεται και από βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί. Ο συλληφθείς ήταν επίσης ο ιδιοκτήτης ενός εκ των αυτοκινήτων που βρίσκονταν στον χώρο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα