Δολοφονία Άλκη: Η συγκλονιστική επιστολή της μητέρας του Ζακ προς τους γονείς του 19χρονου

Δολοφονία Άλκη: Η συγκλονιστική επιστολή της μητέρας του Ζακ προς τους γονείς του 19χρονου
Η Ελένη Κωστοπούλου intime

Με μια συγκινητική επιστολή προς τους γονείς του δολοφονημένου Άλκη, η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου στέκεται στο πλευρό τους και τους συμπαραστέκεται.

“Ακούω τα λόγια σας όταν μιλάτε για το τέρας της βίας κι είναι σαν να ακούω το δικό μου παιδί: “Εγώ στη βία απαντάω με αγάπη””, γράφει μεταξύ άλλων στην επιστολή της η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη.

Στην επιστολή της προς τους γονείς του 19χρονου, την οποία δημοσιεύει στο Facebook η σελίδα “Justice For Zak/Zackie”, η Ελένη Κωστοπούλου τονίζει πως για να σταματήσει η βία θα πρέπει “να σταθούμε απέναντί της αγέρωχοι κι ανυπότακτοι, αρνούμενοι να τη δεχτούμε ακόμα κι όταν ποτίζει τα πεζοδρόμια με το αίμα των παιδιών μας”

Ακολουθεί η επιστολή:

«Ξέρω ότι χάσατε τον κόσμο σας, ξέρω ότι άδειασε το σπίτι σας, ότι μια καρέκλα στο τραπέζι σας θα είναι για πάντα άδεια. Ξέρω οι καρδιές σας ράγισαν, τα μάτια σας θόλωσαν, τα λόγια σας χάθηκαν κι οι χαρές θα είναι για πάντα λυπημένες κι οι μνήμες θα γίνουν όνειρα.

Ακούω τα λόγια σας όταν μιλάτε για το τέρας της βίας κι είναι σαν να ακούω το δικό μου παιδί: Εγώ στη βία απαντάω με αγάπη.

Γιατί έτσι μόνο θα σταματήσει, αν σταθούμε απέναντι της αγέρωχοι κι ανυπότακτοι, αρνούμενοι να τη δεχτούμε ακόμα κι όταν ποτίζει τα πεζοδρόμια με το αίμα των παιδιών μας.

Κουράγιο και δύναμη. Είμαστε δίπλα σας. Οικογένεια Ζακ Κωστόπουλου».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα