Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν άλλοι τρεις από τους συλληφθέντες

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν άλλοι τρεις από τους συλληφθέντες
ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΛΚΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥ Intime

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και άλλοι τρείς συλληφθέντες που πέρασαν σήμερα, Πέμπτη, την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην 7η τακτική ανακρίτρια τρεις ακόμα νεαροί που φέρονται να εμπλέκονται στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με το GRTIMES, πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 20, 21 και 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στην δολοφονική επίθεση. Η διαδικασία και σήμερα ήταν πολύωρη.

Μέχρι στιγμής προφυλακίστηκαν για το φονικό επεισόδιο έξι κατηγορούμενοι. Αύριο, Παρασκευή, θα περάσουν την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες.

Μετανιωμένος για τη φυγή του στην Αλβανία εμφανίζεται ο 20χρονος

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο 20χρονος κατηγορούμενος για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου Άλκη που είχε διαφύγει στην Αλβανία κι εναντίον του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Μιλώντας στον Alpha λίγο πριν παραδοθεί, αναφέρει πως ο ίδιος “δεν έβλαψε κανέναν”. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του καναλιού που μετέφερε όσα είπε ο νεαρός λέγοντας πως: “Είμαι μετανιωμένος. Διέφυγα από την Ελλάδα και πήγα στην Αλβανία επειδή φοβόμουν. Δέχτηκα κάποιες απειλές όταν έγινε το περιστατικό. Όταν έφτασα, πήγα στο σπίτι της γιαγιάς μου. Δεν έβλαψα κανέναν στην επίθεση εναντίον του Άλκη και των φίλου του. Ζητάω συγγνώμη από τους γονείς του Άλκη. Θα έρθω στην Ελλάδα γιατί επιθυμία μου είναι να παραδοθώ, ώστε να αντιμετωπίσω την ελληνική δικαιοσύνη. Πιστεύω πως θα έχω μία δίκαιη δίκη”.

Ο 20χρονος παραδόθηκε νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα Κοριτσάς και δεν θέλησε να δώσει στοιχεία για το βράδυ της επίθεσης, λέγοντας πως ό,τι έχει να πει, θα το αναφέρει στην ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Τετάρτη, κρίθηκαν προφυλακιστέοι άλλοι δύο συλληφθέντες για την δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα