Δολοφονία Καλαντζάκη: Η 38χρονη χήρα συναντά το παιδί της έξι μήνες μετά

Δολοφονία Καλαντζάκη: Η 38χρονη χήρα συναντά το παιδί της έξι μήνες μετά

Στη Σητεία επέστρεψε η σύζυγος του καρδιολόγου που έπεσε θύμα δολοφονίας πριν από έξι μήνες

Τον 5χρονο γιο της, για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες, είδε χθες η 38χρονη χήρα του  καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη απ' τη Σητεία.

Η 38χρονη Βουλγάρα τους τελευταίους μήνες κρατούνταν στις φυλακές Θήβας, καθώς κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία του συζύγου της, αλλά την περασμένη Πέμπτη το δικαστήριο αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Από νωρίς χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου βρισκόταν η μητέρα της 38χρονης, Ιωάννα και ο 5χρονος γιος της, τραβώντας όμως και τα βλέμματα ταξιδιωτών τη στιγμή που το παιδί έτρεξε στην αγκαλιά της.

Δολοφονία Καλαντζάκη: Η 38χρονη χήρα συναντά το παιδί της έξι μήνες μετά

«Έξι μήνες δεν είχαν ιδωθεί καθόλου παρά μόνο μιλούσαν κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Όταν μάθαμε ότι θα φτάσει η κόρη μου στο Ηράκλειο πήγαμε με το παιδί στο αεροδρόμιο για να την υποδεχθούμε. Το παιδί από την στιγμή που έμαθε ότι θα έρθει η μητέρα του δεν σταμάτησε να γελάει. Την αναζητούσε συνέχεια. Μόλις την είδε της έλεγε συνέχεια «μου έλειψες πολύ μανούλα μου». Μπήκε στην αγκαλιά της και δεν ήθελε να την αποχωριστεί. Πολύ συγκινητικές στιγμές», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, η μητέρα της 38χρονης, Ιωάννα.

Η 38χρονη – σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου – θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κάθε δεκαπέντε ημέρες ενώ της έχει απαγορευθεί και η έξοδος από την χώρα.

Για το έγκλημα που συγκλόνισε την Κρήτη έχει ομολογήσει 37χρονος Βούλγαρος, με τον οποίο η σύζυγος του θύματος φέρεται πως διατηρούσε σχέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προφυλακίστηκε το σατανικό ζευγάρι για τη δολοφονία του γιατρού στη Σητεία

Δολοφονία Καλαντζάκη: Εκτός φυλακής η χήρα του καρδιολόγου στη Σητεία

SHARE:

24Media Network