Δολοφονία στη Μεταμόρφωση έξω από καντίνα: Πρώην πυγμάχος το θύμα

Δολοφονία στη Μεταμόρφωση έξω από καντίνα: Πρώην πυγμάχος το θύμα
Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 58χρονος άνδρας στην Μεταμόρφωση. Eurokinissi

Παλαίμαχος πυγμάχος ήταν ο 58χρονος τον οποίον πυροβόλησαν και σκότωσαν άγνωστοι έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών "βλέπει" η ΕΛΑΣ.

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ΕΛΑΣ την δολοφονία 58χρονου άνδρα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (15/05), στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, που ήταν παλαίμαχος πυγμάχος, βρισκόταν έξω από καντίνα στην οδό Ιφιγένειας 3 – 5 έξω από μια καντίνα. Ξαφνικά σταμάτησε δίπλα του μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του απανωτές φορές με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός.

Αμέσως μετά ανάπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της ΕΛΑΣ (του τμήματος κατά εγκλημάτων ζωής και των εγκληματολογικών ερευνών).

Ο παλαίμαχος πυγμάχος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις που αφορούσαν εκβιασμούς σε καταστήματα και παροχή «προστασίας».

Στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δέχτηκε δύο σφαίρες στον λαιμό και μία στο στήθος.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 58χρονος άνδρας στην Μεταμόρφωση. Eurokinissi

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα