Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία – φωτιά κατέθεσαν οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία – φωτιά κατέθεσαν οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας
Ελένη Τοπαλούδη

Στοιχεία για απειλητικά μηνύματα που δεχόταν από δύο νεαρούς που την είχαν βιάσει ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της κατέθεσαν οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας. Πού στρέφονται τώρα οι έρευνες των αρχών.

Στοιχεία για απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η Ελένη Τοπαλούδη ένα χρόνο πριν το μαρτυρικό της θάνατο, κατέθεσε στην αρμόδια ανακρίτρια η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Η κ. Βούλα Τοπαλούδη έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στοιχεία για δύο από τα τρία άτομα που φέρονται να είχαν βιάσει την κόρη της πριν από ένα χρόνο.

Οι δύο νέοι, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατάγονται από τη Λίνδο, όπως και ο ένας από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της, είχαν βιντεοσκοπήσει την πράξη τους και απειλούσαν την 21χρονη φοιτήτρια να διαρρεύσουν το βίντεο στο Διαδίκτυο.

Η άτυχη κοπέλα είχε επισκεφθεί αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει βοήθεια προκειμένου να αποτρέψει αυτό το ενδεχόμενο, δεν προχώρησε ωστόσο σε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία με αποτέλεσμα η υπόθεση να μην προχωρήσει.

Η ανακρίτρια θα ερευνήσει πλέον αν ο βιασμός που είχε γίνει πριν από ένα χρόνο συνδέεται με τη δολοφονία της κοπέλας, καθώς και τις ενδεχόμενες σχέσεις των φερόμενων ως βιαστών με τους κατηγορούμενους, δεδομένου του κοινού τόπου καταγωγής με τον έναν από αυτούς.

Η κ. Βούλα Τοπαλούδη συνοδευόταν από το σύζυγό της, ομολογώντας πόσο δύσκολη είναι για την ίδια η επίσκεψη στη Ρόδο, στο νησί που η κόρη της βίωσε τραγικές στιγμές που πλήρωσε με τη ζωή της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι η φάση της ανάκρισης οδεύει πλέον στο τέλος της και η υπόθεση θα οδηγηθεί σύντομα στις δικαστικές αίθουσες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα