Δωρεά 30 οχημάτων στην ΕΛΑΣ από την οικογένεια Λεμπιδάκη

Δωρεά 30 οχημάτων στην ΕΛΑΣ από την οικογένεια Λεμπιδάκη

Η παρουσίαση των οχημάτων έγινε σε εκδήλωση στη Σχολή Αστυφυλάκων Ρεθύμνου παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 25 Οκτωβρίου 2018, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, παρέλαβε το νέο μηχανοκίνητο εξοπλισμό, δωρεά της οικογένειας Λεμπιδάκη.

Πρόκειται για 30 οχήματα, που τίθενται στη διάθεση των αστυνομικών Υπηρεσιών της Κρήτης και θα βελτιώσουν σημαντικά το περιβάλλον ασφάλειας, προς όφελος των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών.

Στη σημερινή εκδήλωση παρευρέθηκαν η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, με μέλη της οικογένειας του.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο πεσόντων της Ελληνικής Χωροφυλακής κατά τη Μάχη της Κρήτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα