Νέες έφοδοι της Τροχαίας στον Λυκαβηττό για "κόντρες"

Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας EUROKINISSI

Συνεχείς δράσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων στην Πλατεία Λυκαβηττού.

Νέες εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες της Πέμπτης και της Παρασκευής από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής στην Πλατεία Λυκαβηττού, σε συνέχεια προηγούμενων επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων.

Στην εξόρμηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), οι όποιοι βεβαίωσαν 88 παραβάσεις και συγκεκριμένα 13 για στέρηση άδειας οδήγησης, 15 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 10 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, μία για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, 17 για φιμέ ανεμοθώρακες, 6 για κυκλοφορία οχήματος χωρίς κατάλληλο σιγαστήρα, 3 για παρενόχληση λόγω πρόκλησης θορύβου από τη χρήση ηχητικού συστήματος, δύο για παράβαση Κ.Τ.Ε.Ο. και 21 λοιπές παραβάσεις.

Αφαιρέθηκαν 24 Άδειες Ικανότητας Οδήγησης, 28 Άδειες Κυκλοφορίας οχημάτων και 15 πινακίδες, ενώ ακινητοποιήθηκαν επτά οχήματα, από τα οποία τα πέντε μεταφέρθηκαν με γερανό προς φύλαξη. Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Τροχαία
SHARE: