Εγκατέλειψαν παιδάκι στο καρότσι του έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Εγκατέλειψαν παιδάκι στο καρότσι του έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Το κοριτσάκι 1,5 έτους, το οποίο εγκαταλείφθηκε έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" όπου διαπιστώθηκε πως ήταν καλά στην υγεία του. Έρευνα για να βρεθούν οι γονείς του.

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής στους υπαλλήλους του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, επί της οδού Πατησίων, όπου ανακάλυψαν στο προαύλιο παρατημένο σε βρεφικό καρότσι, ένα έγχρωμο κοριτσάκι ηλικίας 1,5 έτους.

Οι υπάλληλοι κάλεσαν αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση οι οποίοι διαπίστωσαν πως το παιδάκι ήταν καλά στην υγεία του, καθαρό και καλοντυμένο και υπήρχε στο καρότσι και μία τσάντα με πάνες.

Για προληπτικούς λόγους το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου διαπιστώθηκε πως ήταν καλά στην υγεία του. Από την Αστυνομία γίνεται βήμα-βήμα έρευνα για να διαπιστωθούν ποιοι είναι οι γονείς του παιδιού και ποιοι οι λόγοι που βρέθηκε μόνο του και παρατημένο εκεί.

Εξετάζονται βιντεοληπτικά υλικά και λαμβάνονται καταθέσεις, ενώ εικάζεται πως ενδεχομένως να το άφησε εκεί η μητέρα του, θεωρώντας ίσως ότι θα έβρισκε έτσι μία καλύτερη ζωή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα