Έγκλημα στα Μέγαρα: Προφυλακιστέος ο σωφρονιστικός υπάλληλος – Τι είπε στην απολογία του

Έγκλημα στα Μέγαρα: Προφυλακιστέος ο σωφρονιστικός υπάλληλος – Τι είπε στην απολογία του
Απολογία στον ανακρίτη του 50χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου. Eurokinissi

Ο κατηγορούμενος για περίπου 1,5 ώρα βρέθηκε στο γραφείο του 3ου τακτικού ανακριτή, όπου απολογήθηκε για τις βαρύτητες κατηγορίες.

Το δρόμο για τη φυλακή έδειξε η ελληνική Δικαιοσύνη στον 50χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο, που κατηγορειται οτι σκοτωσε το 48χρονο κουνιάδο του και τραυματισε τη σύζυγο του θύματος στα Μέγαρα.

Ο κατηγορούμενος για περίπου 1,5 ώρα βρέθηκε στο γραφείο του 3ου τακτικού ανακριτή, όπου απολογήθηκε για τις βαρύτητες κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί. Ολοκληρώνοντας, ο δικαστικος λειτουργός με τη σύμφωνη γνωμη εισαγγελέα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος επέμεινε όπως προανακριτικά ότι δεν θυμαται τί είχε συμβεί. Φέρεται να υποστήριξε πως το απόγευμα της Πέμπτης πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, αποχαιρετησε το παιδί του, με σκοπό στη συνέχεια να αυτοκτονήσει. 
Η υπεράσπισή του υπεβαλε αιτημα διενεργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ενω προσκομισε ηδη στον ανακριτή ιατρικα πιστοποιητικά και φαρμακευτικές συνταγες που λάμβανε, προς επίρρωση των ισχυρισμών του ότι έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα