Γλυκά Νερά: Βαφτίστηκε η μικρή Λυδία στην Αλόννησο

Γλυκά Νερά: Βαφτίστηκε η μικρή Λυδία στην Αλόννησο
Η Καρολάιν κρατά στα χέρια της τη μικρή Λυδία INTIME NEWS

Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέστηκε η βάπτιση της μικρής Λυδίας, κόρης της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς. Παρόντες στο μυστήριο και οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εκεί όπου η μητέρα της κηδεύτηκε πέντε μήνες πριν, βαπτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη η μικρή Λυδία, κόρη της δολοφονημένης Καρολάιν.

Το μυστήριο τελέστηκε στο εξωκλήσι του Κοιμητηρίου Αλοννήσου, απέναντι από το πατρικό σπίτι της οικογένειας Κράουτς και μόλις πέντε μέτρα μακριά από τον τάφο της άτυχης γυναίκας, που έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr οι νονοί της μικρής Λυδίας ήταν τρεις και επιλέχθηκαν συμβολικά από τη γιαγιά της. Πρόκειται για τον Σωτήρη, τη Φαίδρα και τη Ναυσικά. Και τα τρία νεαρά παιδιά υπήρξαν συμμαθητές της δολοφονημένης Καρολάιν.

Ελάχιστοι ήταν οι καλεσμένοι στη βάπτιση της Λυδίας. Περίπου πενήντα άτομα βρέθηκαν εντός και εκτός του ιερού ναού για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια της Σούζαν και του Πάτρικ Κράουτς.

Παρόντες και οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Παρόντες στην τελετή ήταν και οι δύο γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην εγγονή τους, διαχωρίζοντας τη θέση τους από τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο.

Το τελευταίο διάστημα, βρίσκονται συνεχώς στο νησί, στο σπίτι που διατηρούν, στο νότιο τμήμα της Αλοννήσου, προκειμένου να βλέπουν το εγγόνι τους, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, αλλά και πέρα από αυτή, αφού διατηρούν καλές σχέσεις με την οικογένεια της Καρολαιν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version