Αλεξανδρής: Τελικά είναι επικίνδυνο να προσπαθείς να κάνεις καλά τη δουλειά σου

Η ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, για την επίλυση θεμάτων όπως τα μηχανίματα  P.O.S. τον ΕΦΚΑ και άλλα. (EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)
Η ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, για την επίλυση θεμάτων όπως τα μηχανίματα P.O.S. τον ΕΦΚΑ και άλλα. (EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ) EUROKINISSI

Στο γραφείο του δολοφονημένου ποινικολόγου Μ. Ζαφειρόπουλου, έσπευσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

«Τελικά είναι επικίνδυνο να προσπαθείς να κάνεις καλά τη δουλειά σου», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΔΣΑ Β.Αλεξανδρής που έσπευσε μαζί με άλλους δικηγόρους , συγγενείς και φίλους του Μ. Ζαφειρόπουλου, έξω από το γραφείο του στον οδό Ασκληπιού.

Σε δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Παξινός αναφέρει: «Καταδικάζω την άνανδρη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ενός εξέχοντος συναδέλφου με σημαντική και πολυετή προσφορά στη κοινωνία, στη νομική επιστήμη, στο δικηγορικό σώμα και στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Συλλόγου. Δυστυχώς για άλλη μια φορά με αγανάκτηση διαπιστώνουμε την έλλειψη επαρκούς προστασίας του Έλληνα πολίτη που γίνεται θύμα δολοφονικών ενεργειών σε κεντρικότητα σημεία της Αθήνας. Είναι βέβαιο ότι οι δικηγόροι μετά το τραγικό αυτό συμβάν δεν θα καμφθούν από παρόμοιες ενέργειες και όπως πάντα θα δίνουν το καθημερινό τους παρών για τη προστασία της Δημοκρατίας. Βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αλησμόνητου Μιχάλη».

Οι δικηγόροι και οι συγγενείς προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιά ήταν τα κίνητρα των κουκουλοφόρων εκτελεστών που μπήκαν στο δικηγορικό γραφείο μετά τις 7 το απόγευμα και δολοφόνησαν τον Μ.Ζαφειρόπουλο .

Ο Μ.Ζαφειρόπουλος ήταν 52 ετών, γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νώντα Ζαφειρόπουλου και πατέρας 2 παιδιών. Ο αδελφός του Γρηγόρης υπήρξε δήμαρχος Χαλανδρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζαφειρόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Άξιος δικηγόρος και καλός φίλος ο Ζαφειρόπουλος

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

Άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας του Μ. Ζαφειρόπουλου ζήτησε ο πρωθυπουργός από τον Ν. Τόσκα

SHARE:

24Media Network