Ανανεώθηκε η θητεία του προέδρου της Αρχής για την καταπολέμηση του “Μαύρου Χρήματος”

Η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας συνεδριάσε: Ακρόαση του Προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, Παναγιώτη Νικολούδη (φωτογραφία).(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Eurokinissi
Ανανεώθηκε η θητεία του Παναγιώτη Νικολούδη, προέδρου της Αρχής για την καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
- 06 Φεβρουαρίου 2014 18:24
Με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου (ΑΔΣ) Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης ανανεώθηκε για μια διετία η θητεία του πρόεδρου της Αρχής για την καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Παναγιώτη Νικολούδη.
Παράλληλα, με άλλη απόφαση του ΑΔΣ ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιώργος Παντελής τοποθετήθηκε αναπληρωτής του κ. Νικολούδη.
Ακόμη, με άλλη, τρίτη απόφαση του ΑΔΣ, τοποθετήθηκε με διετή θητεία επόπτης στο Εθνικό Αρχείο Δεδομένων Γενετικού Τύπου της Διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, η εισαγγελέας Εφετών Ευγενία Παπαγεωργίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ