“Άνοιγαν” σπίτια με κλειδιά-πασπαρτού

“Άνοιγαν” σπίτια με κλειδιά-πασπαρτού
Φωτογραφία αρχείου iStock

Συνελήφθησαν στην Καλαμαριά δύο άτομα και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη συνεργού τους. Η λεία τους περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ρουχισμού, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 14.400 ευρώ

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς έπειτα από καταγγελία για κλοπή από οικία στην περιοχή της Καλαμαριάς, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πρόκειται για 36χρονο Γεωργιανό και 33χρονο Έλληνα, οι οποίοι από κοινού με συνεργό τους εισήλθαν με αντικλείδι σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς και αφαίρεσαν τρία αντρικά ρολόγια, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους, καθώς επίσης κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες ως όχημα προσέγγισης στο σημείο της κλοπής.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες μαζί με 38χρονο Γεωργιανό συνεργό τους, από 25-03-2023 έως 04-05-2023 προέβησαν σε εννέα επιπλέον διαρρήξεις οικιών στις περιοχές Ευόσμου, Κορδελιού, Σταυρούπολης και Θεσσαλονίκης, στις οποίες εισέρχονταν με τη χρήση αντικλειδιών.

Η λεία τους περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ρουχισμού, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 14.400 ευρώ. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα