Άνθρακας ο θησαυρός για τον 'δράκο'. Σε άλλον ύποπτο στρέφονται πλέον οι Αρχές

Άνθρακας ο θησαυρός για τον 'δράκο'. Σε άλλον ύποπτο στρέφονται πλέον οι Αρχές

Παρά την αισιοδοξία των Αρχών τελικά τα Εγκληματολογικά δεν μπόρεσαν να στοιχειοθετήσουν τυχόν εμπλοκή του 30χρονου "δράκου" του Αμαρουσίου. Σε ποιον στρέφονται οι έρευνες

Άδοξα δείχνει να ολοκληρώνεται η προσπάθεια των Αρχών για τυχόν ταυτοποίηση της φρικτής δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου με τον 30χρονο “δράκο” του Αμαρουσίου.

Παρά τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε, οι Αρχές δεν μπορούν να αρκεστούν σε αυτές για να σχηματίσουν σε βάρος του δικογραφία για το συγκεκριμένο έγκλημα, ειδικά όταν βλέπουν ότι η γενικότερη στάση αυτού του ανθρώπου χαρακτηρίζεται αναξιόπιστη έως και ανισόρροπη και έτσι χρειαζόταν έστω ένα ταυτοποιημένο δείγμα γενετικού υλικού ή έστω ένα αποτύπωμα που να προέκυπτε ταυτοποίηση ώστε να μπορούσαν έτσι να κλείσουν την υπόθεση.

Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατό έως και τώρα που τουλάχιστον όλα τα κινητά αντικείμενα, ρούχα, κουπαστή στα σκαλιά, αυτοκίνητο κλπ. εξετάστηκαν... Αυτό που σίγουρα θεωρούν αδύνατο οι Αρχές, είναι να κατάφερνε να μην αφήσει πίσω του ούτε ίχνος, κάτι που δεν έχουν καταφέρει ούτε “επαγγελματίες” εκτελεστές, οπότε μόνο με τις αντιφάσεις του δεν μπορεί να θεωρείται πλέον ύποπτος και έτσι την Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή μόνο την ήδη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για τις έξι ταυτοποιημένες απόπειρες βιασμού για τις οποίες είναι υπεύθυνος.

Βεβαίως, οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν να τον εξετάσουν εκ νέου μήπως τυχόν προκύψει κάτι στην πορεία, ενώ θα αναμένουν την πλήρη ολοκλήρωση των εξετάσεων των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων μήπως τυχόν προκύψει κάτι στην πορεία, ανάλογα όμως το σημείο από το οποίο έχουν ληφθεί δείγματα, αυτό μπορεί να πάρει από μία εβδομάδα για κάποια δείγματα όπως τα μαλλιά του θύματος για παράδειγμα αν τυχόν έχουν πάνω τους γενετικό υλικό του 30χρονου, έως και 40 ημέρες για πολύ πιο πολύπλοκα σε διαδικασία ανάλυσης δειγμάτων που είναι για παράδειγμα τα δείγματα που έχουν ληφθεί από τα γεννητικά όργανα της γυναίκας και κάποια άλλα ευαίσθητα σημεία.

Εχθρός των Αρχών ήταν η πολύ προχωρημένη αποσύνθεση που αλλοίωσε σε μεγάλο έως καταστροφικό βαθμό την ύπαρξη των όποιων ευρημάτων, ακόμα και στα ρούχα, κάτι που θα είχε αποφευχθεί, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, αν για παράδειγμα είχε εντοπιστεί η σορός του θύματος μέσα στο διάστημα μίας εβδομάδας... ή 10 ημερών.

Πρόσθετα, δεν άφησαν ούτε παπούτσι στον 30χρονο οι Αρχές που να μην εξετάσουν εάν τυχόν ταίριαζε με το ίχνος σόλας που εντόπισαν, στη λίμνη του αίματος, αλλά και σε αυτή την περίπτωση τα αποτελέσματα ήταν δραματικά αρνητικά. Έτσι την έστω συγκρατημένη αισιοδοξία, ειδικά του τελευταίου 24ωρου, διαδέχτηκε η απογοήτευση και αναγκαστικά πλέον η αναδίπλωση και η έρευνα εξ αρχής και από μηδενικού σημείου.

Σε ποιον ύποπτο στρέφονται τώρα οι Αρχές


Η Ασφάλεια θα προσπαθήσει να εντοπίσει τον ύποπτο άντρας ηλικίας περίπου 60 ετών και καραφλό όπως περιγράφηκε στην εκπομπή της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη “Φως στο Τούνελ”.

Συγκεκριμένα, μία μαρτυρία που δόθηκε στην εκπομπή αφορά μία γυναίκα που πριν τρεις μήνες κατέβηκε στον τρίτο υπόγειο και ήρθε αντιμέτωπη με έναν άντρα με την προαναφερθείσα περιγραφή, ο οποίος φέρεται να είχε έντονα βλοσυρό βλέμμα και να κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να επιστρέψει τρέχοντας πίσω στο κατάστημα.

Αυτή την μαρτυρία θα προσπαθήσουν να την ελέγξουν οι Αρχές μήπως τυχόν προκύψει κάτι αξιοποιήσιμο και από τυχόν μάρτυρες και έτσι μπορέσουν να οδηγηθούν σε έναν νέο ύποπτο.

Σε κάθε περίπτωση οι Αρχές επιστρέφουν και πάλι στην έρευνα από μηδενική βάση, αφήνοντας ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό για το τι ίσως προκύψει με την πλήρη περάτωση των αναλύσεων των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ανατροπή! Σε αντιφάσεις πέφτει ο 'δράκος'. Η Αγραφιώτου έτρεξε προς το κλιμακοστάσιο για να σωθεί

Ιατροδικαστής για Αγραφιώτου: Ο δράστης την κακοποίησε και την πέταξε από τα σκαλιά

SHARE:

24Media Network