Απαλλάχθηκε από την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού ο Μάκης Ψωμιάδης

Ο ΜΑΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
Ο ΜΑΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ EUROKINISSI

Απολογήθηκε ο Μάκης Ψωμιάδης για πλημμεληματική κατηγορία παράνομου στοιχηματισμού. Παραμένει κρατούμενος για τα στημένα

Ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε ο προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας Μάκης Ψωμιάδης που απολογήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό την περίοδο 2009-2011, κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο επιχειρηματίας, που παραμένει κρατούμενος για την υπόθεση των στημένων αγώνων, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις γιατί φέρεται να "έπαιξε" σε πέντε αγώνες της Καβάλας, ομάδας που ήταν μεγαλομέτοχος, αλλά και σε άλλους άγνωστους του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Απολογούμενος ο Μ. Ψωμιάδης στον εφέτη ανακριτή, Γιώργο Καλόφωνο, που ερευνά την υπόθεση για τους στημένους αγώνες, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε μετοχική σχέση με την Καβάλα, αφού -όπως είπε- μέτοχος ήταν ο γιος του και όχι ο ίδιος, ενώ απέδωσε όλη την υπόθεση σε "δημοσιογραφικά παιχνίδια".

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η κατηγορία που αποδίδεται στον Μ. Ψωμιάδη φαίνεται να μην προσδιορίζει στοιχηματικά κέρδη και να μην εντοπίζει αν τα πονταρίσματα του επιχειρηματία ήταν υπέρ ή κατά των αγώνων της ομάδας του.

SHARE:

24Media Network