Καλλιθέα: Τον σκούντησαν στον ώμο και μαχαίρωσε 9 φορές τον 19χρονο που υπερασπίστηκε φίλο του

Καλλιθέα: Τον σκούντησαν στον ώμο και μαχαίρωσε 9 φορές τον 19χρονο που υπερασπίστηκε φίλο του
Αστυνομία Eurokinissi

Από ένα κατά λάθος σκούντημα στον ώμο ξεκίνησε ο τσακωμός του δράστη με τους πέντε νεαρούς στην Καλλιθέα-Μάλιστα, αρχικά στράφηκε εναντίον του 14χρονου της παρέας τον οποίο υπερασπίστηκε ο 19χρονος και δέχτηκε 8-9 πλήγματα με μαχαίρι, το ένα πολύ κοντά στην καρδιά.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αντρών της Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας στην Καλλιθέα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του αλλοδαπού που για ασήμαντη αφορμή παραλίγο να προκαλέσει τραγωδία στην συμπλοκή με μία παρέα πέντε νεαρών Ελλήνων.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα των Αρχών διαπιστώνεται πως το κίνητρο του δράστη ήταν η ψευτομαγκιά και τίποτα περισσότερο και πως όλα ξεκίνησαν όταν καθώς περπατούσαν τα παιδιά της μίας παρέας, ένας από αυτούς ακούμπησε κατά λάθος στον ώμο τον δράστη που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά με έναν φίλο του. Μάλιστα, όταν ξεκίνησε ο τσακωμός στη συμβολή των οδών Γρυπάρη και Μαντζαγριωτάκη, το δεύτερο άτομο σηκώθηκε και έφυγε και δεν συμμετείχε καθόλου στο επεισόδιο.

Ο δράστης όμως, ηλικίας περίπου 17-25 ετών, στράφηκε εναντίον του πιο μικρού της παρέας, ενός 14χρονου, τον οποίο έσπευσε να υπερασπιστεί ο 19χρονος, με αποτέλεσμα ο δράστης να τον πλήξει με μαχαίρι 8-9 φορές σε διάφορα σημεία του σώματός του, με πιο σοβαρό τραύμα ένα στον θώρακα το οποίο μάλιστα κατέληξε πολύ κοντά στην καρδιά και παραλίγο να αποβεί μοιραίο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και πλέον ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου και αναρρώνει, ενώ η Ασφάλεια έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να μπορέσει να εντοπίσει το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο εξαιτίας μίας ασήμαντης αφορμής αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα