Απόδραση επικίνδυνου κακοποιού από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής

Απόδραση επικίνδυνου κακοποιού από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Στην απόδραση πήραν μέρος δύο κρατούμενοι. Κατάφερε να διαφύγει ο ένας που είναι ληστής και είχε πάρει μέρος στη ληστεία στα Βίλια στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου.

Απέδρασε τα ξημερώματα της Τρίτης από τα κρατητήρια την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ένας κρατούμενος, αλβανικής καταγωγής, που συμμετείχε στη ληστεία στα Βίλια.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ  στην απόδραση πήραν μέρος δύο κρατούμενοι. Τελικά κατάφερε να διαφύγει ο ένας που είναι ληστής και είχε πάρει μέρος στη ληστεία στα Βίλια στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατάφερε να κόψει τα κάγκελα και να βγει από το κελί. Μάλιστα σύμφωνα με την ΕΡΤ χρησιμοποίησε λίμα για να κόψει τα κάγκελα. Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την απόδραση και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον συνεργό του στην απόδραση, ωστόσο εκείνος κατάφερε να διαφύγει.

Υπενθυμίζεται πως στις 27 Νοεμβρίου, οι τρεις ένοπλοι εισέβαλαν σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Βίλια και αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα ένας εκ των ληστών να τραυματιστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα