Αποκαλύψεις σοκ στη δίκη για τον φόνο της μικρής Άννυ

Δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την δολοφονία και της εξαφάνιση του πτώματος της 4χρονης Άννυ τον Απριλίο του 2015, την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016. 
(EUROKINISSI)
Δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την δολοφονία και της εξαφάνιση του πτώματος της 4χρονης Άννυ τον Απριλίο του 2015, την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ανατριχιαστικες είναι οι καταθέσεις και σήμερα στο δικαστήριο για την άγρια δολοφονία της μικρής Άννυ. Ο άγνωστος που ήταν παρών

Ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο παραμένει άγνωστο στις αρχές ακόμη και σήμερα, φαίνεται πως ήταν παρών στην άγρια δολοφονία της 4χρονης Άννυς.

Σε αυτό το συμπέρασμα εμφανίστηκε να καταλήγει ο ειδικός επιστήμονας της ΕΛΑΣ, Στέφανος Λημναίος, ο οποίος ερεύνησε το διαμέρισμα της Μιχαήλ Βοδα για ίχνη αίματος. Σύμφωνα με τη σημερινή κατάθεση του μάρτυρα, τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα μαρτυρούν την παρουσία στο χώρο ενός ακόμη αγνώστου προσώπου, καθώς υπήρχε άγνωστο βιολογικό υλικό στο πάτωμα , σε σοβατεπί αλλά και σε μια πετσέτα που ήταν γεμάτη αίμα.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι δεν είναι βέβαιο αν πρόκειται για ένα ή παραπάνω πρόσωπα, υπογραμμίζοντας όμως, πως υπάρχει η δυνατότητα ταυτοποίησης.

Παράλληλα, στο δικαστήριο κατέθεσε συμπληρωματικά ο ιατροδικαστής, Νίκος Καρακούκης, ο οποίος επανέλαβε τη θέση του ότι η 4χρονη Άννυ τεμαχίστηκε ζωντανή. Εξήγησε δε απαντώντας σε σειρά ερωτήσεων ότι η εκτίμησή του προέρχεται από τις διάσπαρτες κηλίδες στο σπίτι οι οποίες "έγιναν μόνο από εκτόξευση αίματος. Αποκλείεται εξ ορισμού το παιδί να τεμαχίστηκε αφού είχε πεθάνει. Ο νεκρός δεν έχει κυκλοφορία αίματος, πίεση,  ζωτικά στοιχεία...".

Μάρτυρας: Ο τεμαχισμός έγινε εν ζωή με μαχαίρι...

Πρόεδρος: Υπήρχε άλλος τρόπος να έγινε ο τεμαχισμός; Μπορεί να έγινε με πριόνι;

Μάρτυρες : Μπορεί να είναι και πριόνι ...

Πρόεδρος: Μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα για το είδος του μαχαιριού;

Μάρτυρας: Όχι.

SHARE:

24Media Network