Απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή στο Ελληνικό

Στιγμιότυπο απο το σημείο στην οδό Γυμναστηρίου στην περιοχή της Δάφνης όπου άγνωστοι ακινητοποίησαν με εκσκαπτικό μηχάνημα βαν χρηματαποστολής και κατόπιν το λήστεψαν,σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου 2009    ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ )
Στιγμιότυπο απο το σημείο στην οδό Γυμναστηρίου στην περιοχή της Δάφνης όπου άγνωστοι ακινητοποίησαν με εκσκαπτικό μηχάνημα βαν χρηματαποστολής και κατόπιν το λήστεψαν,σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου 2009 ( EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ ) EUROKINISSI

Ένας αδέξιος χειρισμός ενός εκ των δύο ληστών ενεργοποίησε την χρωμοπαγίδα στο κουτί με τα μετρητά και έτσι παράτησαν την προσπάθειά τους

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε χθες το μεσημέρι σε βάρος χρηματαποστολής έξω από τα ΕΛ.ΤΑ. στο Ελληνικό, επί της οδού Ιασωνίδου.

Ένας δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και υπό την απειλή όπλου, ακινητοποίησε τους υπαλλήλους της security που μετέφεραν τα χρήματα και κατάφερε να τους αποσπάσει το ειδικό μεταλλικό βαλιτσάκι με τα μετρητά.

Ένας αδέξιος χειρισμός του όμως, καθώς μάλλον προσπάθησε να το ανοίξει επί τόπου, ενεργοποίησε την χρωμοπαγίδα και τα χρήματα καταστράφηκαν, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την προσπάθειά του.

ADVERTISING

Ο δράστης επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα, όπου τον ανέμενε συνεργός του και αναπτύσσοντας ταχύτητα, κατάφεραν να διαφύγουν.

Παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας που ακολούθησε, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

SHARE:

24Media Network