Αθίγγανες είχαν ρημάξει σπίτια στο Χαλάνδρι

ΑΡΓΟΣ-Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στα θέματα οδικής ασφάλειας καθώς και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, σε συνεργασία με τα Τμήματα Τροχαίας Άργους και Ναυπλίου, διοργανώνουν από την Δευτέρα 6.10.2014 έως την Παρασκευή  10.10.2014, στην πόλη του Άργους. Η έναρξη των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα  Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα «ΙΩ» των Στρατώνων Καποδιστρία, παρουσία του  Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου, του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλου, του Αστυνομικού Διευθυντή Αργολίδας Ν. Ιωαννίδη, του Διευθυντή της Τροχαίας Αργολίδας Γ. Γαλάνη, των αντιδημάρχων του Δήμου Άργους Μυκηνών Θ. Οικονόμου,Π. Παπαϊωάννου,Χ.Πετσέλη,Η.Χατζηγεωργίου ,του προέδρου του Τ.Δ. Άργους Δ. Καρυάμη ,της προέδρου του ΔΟΠΑΤ Π.Καλκούνου ,δημοτικών σύμβουλων, Ιερέων και του προσωπικού της τροχαίας Αργολίδας.

Οι εκδηλώσεις αυτές, θα περιλαμβάνουν:

β’ Έκθεση Τροχαίας στην αίθουσα «ΙΩ» των Στρατώνων Καποδιστρία, έναντι πλατείας Δημοκρατίας, στο Άργος και ξενάγηση σε αυτή.

β’ Διαλέξεις κυκλοφοριακού περιεχομένου.

β’ Προβολές ταινιών μικρής διάρκειας και εικόνων.

β’ Ειδικές ομιλίες και προβολές για μαθητές.

β’ Διανομή ενημερωτικών εντύπων κ.λ.π.

Η Έκθεση Τροχαίας θα λειτουργεί καθημερινά το πρωί (09.00’ έως 14.00’) αλλά και το απόγευμα (18.00’ έως 20.00’).(eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΑΡΓΟΣ-Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στα θέματα οδικής ασφάλειας καθώς και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, σε συνεργασία με τα Τμήματα Τροχαίας Άργους και Ναυπλίου, διοργανώνουν από την Δευτέρα 6.10.2014 έως την Παρασκευή 10.10.2014, στην πόλη του Άργους. Η έναρξη των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα «ΙΩ» των Στρατώνων Καποδιστρία, παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου, του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλου, του Αστυνομικού Διευθυντή Αργολίδας Ν. Ιωαννίδη, του Διευθυντή της Τροχαίας Αργολίδας Γ. Γαλάνη, των αντιδημάρχων του Δήμου Άργους Μυκηνών Θ. Οικονόμου,Π. Παπαϊωάννου,Χ.Πετσέλη,Η.Χατζηγεωργίου ,του προέδρου του Τ.Δ. Άργους Δ. Καρυάμη ,της προέδρου του ΔΟΠΑΤ Π.Καλκούνου ,δημοτικών σύμβουλων, Ιερέων και του προσωπικού της τροχαίας Αργολίδας. Οι εκδηλώσεις αυτές, θα περιλαμβάνουν: β’ Έκθεση Τροχαίας στην αίθουσα «ΙΩ» των Στρατώνων Καποδιστρία, έναντι πλατείας Δημοκρατίας, στο Άργος και ξενάγηση σε αυτή. β’ Διαλέξεις κυκλοφοριακού περιεχομένου. β’ Προβολές ταινιών μικρής διάρκειας και εικόνων. β’ Ειδικές ομιλίες και προβολές για μαθητές. β’ Διανομή ενημερωτικών εντύπων κ.λ.π. Η Έκθεση Τροχαίας θα λειτουργεί καθημερινά το πρωί (09.00’ έως 14.00’) αλλά και το απόγευμα (18.00’ έως 20.00’).(eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) EUROKINISSI

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου, οι συλληφθείσες εντόπιζαν πολυκατοικίες και εισέρχονταν σε αυτές και στη συνέχεια στα διαμερίσματα, παραβιάζοντας τις εισόδους με τη χρήση αυτοσχέδιας πλαστικής κάρτας, απ' όπου αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας

Συνελήφθησαν στην περιοχή του Χαλανδρίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, τρεις  Ρομά, οι οποίες λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει, με τη χρήση αυτοσχέδιας πλαστικής κάρτας, την κεντρική είσοδο πολυκατοικίας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες πλαστικές κάρτες. Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου, οι συλληφθείσες εντόπιζαν πολυκατοικίες και εισέρχονταν σε αυτές και στη συνέχεια στα διαμερίσματα, παραβιάζοντας τις εισόδους με τη χρήση αυτοσχέδιας πλαστικής κάρτας, απ' όπου αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει εννέα διαρρήξεις-κλοπές σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τις παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να εξακριβωθεί ή όχι η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

SHARE:

24Media Network