Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. έκλεβε το νερό και το ρεύμα στο σπίτι του

Στιγμιότυπο από γραφείο εξυπηρέτησης καταναλωτών της ΔΕη στην Αθήνα την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014. Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ έχουν προαναγγείλει 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες με την κατάθεση του νομοσχεδίου, ζητώντας την απόσυρσή του και τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το θέμα της ιδιωτικοποίησης.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Στιγμιότυπο από γραφείο εξυπηρέτησης καταναλωτών της ΔΕη στην Αθήνα την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014. Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ έχουν προαναγγείλει 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες με την κατάθεση του νομοσχεδίου, ζητώντας την απόσυρσή του και τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το θέμα της ιδιωτικοποίησης. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας 52χρονος Ανθυπαστυνόμος Β΄, που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα του Πειραιά, γιατί είχε παρέμβει στους μετρητές ρεύματος και νερού στο σπίτι του για να πληρώνει λιγότερα χρήματα…

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από το Εσωτερικών Υποθέσεων σε βάρος 52χρονου Ανθυπαστυνόμου Β΄, που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα του Πειραιά, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση ρεύματος και νερού.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος αστυνομικός είχε παρέμβει στους μετρητές της εταιρείας Διαχείρισης Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.) και της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύουσας (Ε.Υ.Δ.Α.Π.) στην οικία του, με αποτέλεσμα να προβαίνει συστηματικά σε κλοπή ρεύματος και νερού.

Ο 52χρονος οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πειραιά, ενώ αναμένεται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες να προσδιοριστεί το ύψος της παράνομης υδροληψίας και της ρευματοκλοπής.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

SHARE:

24Media Network