Αυτή είναι η δολοφονική σπείρα "των ενοικιαστών"

Αυτή είναι η δολοφονική σπείρα "των ενοικιαστών"

Δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες τριών αλλοδαπών που συνελήφθησαν ως δράστες της διπλής ανθρωποκτονίας στον Πειραιά

Στη δημοσιότητα, με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των τριών Αλβανών, οι οποίοι συνελήφθησαν, από το Τμ. Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως δράστες της διπλής δολοφονίας ηλικιωμένων (13-9-2012) στον Πειραιά.

Οι δράστες, είχαν παρουσιαστεί στο ζευγάρι ως υποψήφιοι ενοικιαστές διαμερίσματος στην πολυκατοικία που διέμενε στον Πειραιά, τους δολοφόνησαν και στη συνέχεια απέσπασαν χρήματα και τιμαλφή από το διαμέρισμα τους.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία απο πρόθεση κατά συρροή και κατά συναυτουργία, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από δύο ή περισσότερους δράστες που ενώθηκαν για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη εισόδου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους

• SELIMAJ ή GERDHUQI REXHEP ή LUCIANO του SAFET και της LIRJANA , που γεννήθηκε το 1979 στην Αλβανία.

• SELIMAJ (ον) EMILJANO του SAFET και της LIRJANA , που γεννήθηκε το 1981 στην Αλβανία.

• MUSTAFA (ον) ERMIRA του BARDHYL και της RITA , που γεννήθηκε το 1989 στην Αλβανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Απευθύνεται έκκληση προς τους πολίτες οι οποίοι αναγνωρίζουν τα πρόσωπα και στοιχεία για τη δράση τους, τα οποία θα επεκτείνουν την Αστυνομική έρευνα, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

SHARE: