Χανιά: Αμερικανός στρατιώτης έκλεψε μεθυσμένος ταξί, χτύπησε τον οδηγό και μετά από δίωρη καταδίωξη το έριξε σε χαντάκι

Χανιά: Αμερικανός στρατιώτης έκλεψε μεθυσμένος ταξί, χτύπησε τον οδηγό και μετά από δίωρη καταδίωξη το έριξε σε χαντάκι

Ακόμα δεν πήγαν οι Αμερικάνοι στα Χανιά και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά. Ως εξ θαύματος δεν πλήρωσαν με την ζωή τους αθώοι πολίτες το μεθύσι του Αμερικανού στρατιώτη!

Γνωστοί για την ασύγκριτη παγκοσμίως απείθειά τους οι Αμερικανοί στρατιώτες όπως και οι Βρετανοί που δημιουργούν καθημερινά σοβαρά επεισόδια στην Κρήτη, εκμεταλλευόμενοι βέβαια πάντα την εξωφρενικά αδικαιολόγητη επιείκεια που απολαμβάνουν, ακόμα δεν έφτασαν στα Χανιά και άρχισαν να σκορπούν τον τρόμο…

Το θλιβερό είναι ότι ποτέ δεν δημιουργούν άλλοι προβλήματα παρά μόνιμα αυτοί και ίσως θα έπρεπε η Πολιτεία να λάβει τα μέτρα της και να απευθύνει σε πολύ αυστηρούς τόνους την προειδοποίηση στους επικεφαλής τους, ότι πρώτον δεν βρίσκονται στη χώρα τους (όπου σίγουρα δεν θα τολμούσαν να τα κάνουν αυτά) και κατά δεύτερον οφείλουν να σέβονται τους στοιχειώδεις κανόνες φιλοξενίας… προς αυτόν που τους την παρέχει.

Ένας 26χρονος Αμερικανός στρατιώτης ακόμα δεν έφτασε το αεροπλανοφόρο «Χάρυ Τρούμαν» στα Χανιά και μόλις το δεύτερο 24ωρο που είναι εκεί, όντας μεθυσμένος, έκλεψε ένα ταξί από το κέντρο των Χανίων στην πιάτσα της Πλατείας Καραϊσκάκη, εκμεταλλευόμενος την αλλαγή βάρδιας μεταξύ ενός 42χρονου οδηγού και ενός 55χρονου.

Ο αδίστακτος Αμερικανός στρατιώτης αφού τράκαρε με το ταξί που έκλεψε, με δύο διαδοχικά σταθμευμένα αυτοκίνητα, λίγο κόντεψε να σκοτώσει τον 55χρονο που έτρεξε να τον σταματήσει και τον οποίο χτύπησε ευτυχώς ελαφρά με το αυτοκίνητο, στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία για να προλάβουν τον Αμερικανό να μην προκαλέσει ακόμα χειρότερα προβλήματα. Περιπολικά άρχισαν να καταδιώκουν το ταξί με τον Αμερικανό στρατιώτη να επιδίδεται σε μία τρελή πορεία που ως εκ θαύματος δεν στοίχισε την ζωή σε αθώες ανθρώπινες ψυχές.

Περίπου μισή ώρα μετά τις 4 τα ξημερώματα εντοπίστηκε ελαφρά τραυματισμένος και ζαλισμένος από το πιόμα στην άκρη του δρόμου στο ύψος της Αγιάς έξω από τα Χανιά, με το ταξί να βρίσκεται μέσα σε ένα χαντάκι κατεστραμμένο ολοκληρωτικά, αφού έχασε εντελώς τον έλεγχο του οχήματος.

Ο 26χρονος Αμερικανός στρατιώτης του «Χάρυ Τρούμαν» μεταφέρθηκε για τις Πρώτες Βοήθειες στο Νοσοκομείο Χανίων και συνελήφθη ενώ σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος. Ο δράστης παραδόθηκε πίσω στην Υπηρεσία του απ’ όπου αναμένεται να αντιμετωπίσει τις πειθαρχικές συνέπειες των πράξεών του από το Αμερικανικό Ναυτικό.

Τώρα βέβαια καλείται ο διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, πλοίαρχος Μάικλ Μουρ να απαντήσει αν αυτό εννοούσε ως «αναψυχή» και «ξεκούραση» του πληρώματος του αεροπλανοφόρου «Χάρυ Τρούμαν» στην Κρήτη, γιατί αν εννοούσε αυτό μάλλον η Κρήτη δεν έχει ανάγκη του Αμερικανούς ναύτες και στρατιώτες «να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου».

πηγή φωτογραφίας: cretalive

SHARE:

24Media Network