Χασισοφυτεία πίσω από το On the Rocks

Χασισοφυτεία πίσω από το On the Rocks

Κανείς από τους ιδιοκτήτες δεν είχε γνώση ή σχέση με το περιστατικό. Εκριζώθηκαν 73 δενδρύλλια σε πλήρη ανάπτυξη

Το κλειστό πια νυχτερινό κέντρο On the Rocks εκμεταλλεύτηκε ένας Αλβανός έμπορος ναρκωτικών για να στήσει μία ολόκληρη χασισοφυτεία πίσω από τις εγκαταστάσεις του και εν αγνοία των ιδιοκτητών του, ανάμεσα σε εγκαταλελειμμένα κτίσματα.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και το Τ.Α. Λιοσίων, συνεστήθη ειδική ομάδα προκειμένου να διερευνηθεί υπόθεση διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης στις περιοχές της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης.

Μετά από έρευνα και πολυήμερες αναζητήσεις, από την προαναφερόμενη ομάδα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός Αλβανού και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση, στη διακίνηση ναρκωτικών.

Επιπλέον, εντοπίσθηκε οικία-“καβάντζα”, στην περιοχή της Βάρης, όπου απέκρυπτε τα ναρκωτικά. Από την επιτήρηση της παραπάνω οικίας εντοπίσθηκε επιπρόσθετα φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης που καλλιεργούσε ο δράστης πίσω από το παλιό και κλειστό πια νυχτερινό κέντρο On the rocks κάτι για το οποίο οι ιδιοκτήτες του δεν είχαν την παραμικρή σχέση ή γνώση.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά από συντονισμένη επιχείρηση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Βάρκιζα, ο 34χρονος Αλβανός και πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία-“καβάντζα” που χρησιμοποιούσε, εντός της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 3 κιλών, 270 σπόροι κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 11 κινητά τηλέφωνα, 6 φορητοί ασύρματοι, πλήθος πακέτων τηλεφωνικών συνδέσεων.

Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένη φυτεία, που διατηρούσε στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 73 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,6 έως 3,2 μέτρα, εξοπλισμός καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (αυτόματο ποτιστικό σύστημα, εργαλεία, λιπάσματα κλπ).

Το χρηματικό όφελος που θα αποκόμιζε ο συλληφθείς από την πώληση των κατασχεθεισών ποσοτήτων κάνναβης υπολογίζεται σε 200.000 ευρώ. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

SHARE: