Χωρίς αποτέλεσμα επιχείρηση της ΕΛΑΣ για Χριστόδουλο Ξηρό. Το ηλεκτρονικό αποτύπωμα έδειξε Καισαριανή

Ένοπλος εισέβαλε σε εργοστάσιο κατασκευής κάδων στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής και κρατά δύο εργαζόμενους ομήρους, ενώ τραυμάτισε άλλα δύο άτομα.Ο άντρας που εργάζονταν στην επιχείρηση και απολύθηκε πριν από οκτώ μήνες, μπήκε στο εργοστάσιο λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα αδιακρίτως, ζητώντας να επαναπροσληφθεί στην εταιρεία,Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό του φυγά Χ. Ξηρού πραγματοποιήθηκε στα σύνορα Καισαριανής - Βύρωνα, σε οικία. Άκαρπες οι έρευνες

Αξιόπιστες πληροφορίες θέλουν την αντιτρομοκρατική υπηρεσία να πραγματοποίησε τη Δευτέρα μεγάλη επιχείρηση, μετά τις πληροφορίες που είχαν για την περιοχή που υποτίθεται ότι κινούνταν ο Χ. Ξηρός.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην οδό Δήλου στην Καισαριανή, χωρίς όμως να εντοπιστεί ο φυγάς αλλά και χωρίς να γίνεται σαφές που ακριβώς έγιναν οι έρευνες.

Σύμφωνα με τος πρώτες διαρροές, η ΕΛΑΣ διερεύνησε οικία δίχως όμως να βρει κάποιο σημαντικό στοιχείο.

Δημοσιογράφος του News 247 βρέθηκε στο σημείο το οποίο φέρεται να είναι επί της οδού Δήλου στα σύνορα Καισαριανής και Βύρωνα, κοντά στο Σκοπευτήριο. Εκεί δεν υπάρχει κάποιοι ίντερνετ καφέ, παρά μόνο σπίτια. Στον αριθμό που έχουμε στη διάθεση μας βρίσκεται μία πολυκατοικία.

Δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθεί εάν νωρίτερα έγινε επιχείρηση εκεί, πάντως φαίνεται ότι εάν επρόκειτο για επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, αυτή έγινε σε σπίτι και αφού ακολούθησε τα ηλεκτρονικά ίχνη του φυγά.

Ο καταδικασμένος για τη δράση του στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη έδωσε το "παρών" με επιστολή και βίντεο, με τα οποία καλεί σε αντάρτικο κατά των μνημονίων, των πολιτικών και των τραπεζών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
SHARE:

24Media Network