Δεν προέκυψε τίποτα για τον δεύτερο προσαχθέντα από την υπόθεση του αποκεφαλισμένου βοσκού

Δεν προέκυψε τίποτα για τον δεύτερο προσαχθέντα από την υπόθεση του αποκεφαλισμένου βοσκού

Τον δεύτερο ύποπτο τον προσήγαγαν οι Αρχές μετά από υποδείξεις του βασικού υπόπτου και άλλων μαρτύρων

Δεν προέκυψε τελικά εμπλοκή του δεύτερου προσαχθέντα Αλβανού από την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου που έγινε χθες, ύστερα από υποδείξεις του 28χρονου ομοεθνή του και βασικού υπόπτου για την υπόθεση του αποκεφαλισμού του 26χρονου Αλβανού βοσκού Μπλένταρ Τερπολάρι.

Η φρικτή δολοφονία με εκτέλεση από κυνηγετικό όπλο και ο αποκεφαλισμός εν συνεχεία του θύματος από τους δράστες, έγινε στις 9 Μαΐου στην στάνη, όπου το θύμα εργαζόταν, στην Γλυκή Θεσπρωτίας.

Ο 28χρονος Αλβανός που κρατείται και εξετάζεται εδώ και ημέρες ως βασικός ύποπτος της υπόθεσης, ομολόγησε στις Αρχές της Θεσπρωτίας, πως ήταν παρών στην εκτέλεση και τον αποκεφαλισμό του 26χρονου ομοεθνή του βοσκού Μπλένταρ Τερπολάρι. Ο ίδιος ωστόσο, υποδεικνύει άλλους τρεις ομοεθνείς του ως τους φυσικούς αυτουργούς και ισχυρίζεται, πως τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στην περιοχή, καθώς γνώριζε την στάνη.

Αυτό που έχει προκαλέσει ερωτηματικά όμως στις Αρχές, είναι πως ο 28χρονος συνεχώς αλλάζει στις καταθέσεις του, το ποιος ήταν εκείνος που πυροβόλησε το θύμα και το αποκεφάλισε, ενώ ένα από τα άτομα που επίσης υπέδειξε στις Αρχές, εντοπίστηκε χθες στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων και προσήχθη και αυτός στην Θεσπρωτία για να υποβληθεί σε εξέταση.

Από την εξέτασή του δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του και φέρεται να έχει ισχυρό άλλοθι, ωστόσο κρατείται λόγω παράνομης εισόδου και παραμονής στην χώρα. Για άλλη μία φορά όμως οι αστυνομικοί βλέπουν πως αυτά που τους λέει ο 28χρονος μόνο αξιόπιστα δεν είναι και έτσι στην δικογραφία που σχηματίζουν και θα υποβάλλουν στις εισαγγελικές Αρχές, θα περιλαμβάνουν την ομολογία του ότι ήταν παρών στο έγκλημα, ωστόσο, με ποιες κατηγορίες θα βρεθεί στο τέλος αντιμέτωπος, θα κριθεί από το πως θα αξιολογήσουν οι εισαγγελικές Αρχές την γενικότερη στάση του έως τώρα και από τα στοιχεία που υπάρχουν.

Οι έρευνες των αστυνομικών δεν έχουν λάβει τέλος, καθώς συνεχίζουν μέχρι να εντοπίσουν όλους τους εμπλεκόμενους που τους έχει υποδείξει ο 28χρονος βασικός ύποπτος, ενώ οι αστυνομικοί παραμένουν να βρίσκονται σε αναμονή για την ολοκλήρωση των αναλύσεων των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., μήπως κερδίσουν κάτι παραπάνω από το τελικό πόρισμα.

Υπενθυμίζεται, πως ο 28χρονος βασικός ύποπτος φανέρωσε στις Αρχές και το κίνητρο της φρικτής εκτέλεσης. Όπως ο ίδιος είπε, το θύμα κράτησε ποσότητα και μέρος χρημάτων από διακίνηση ναρκωτικών που έκαναν από την Αλβανία στη Ελλάδα και αυτά ήταν τα αντίποινα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα