Διακινούσαν ναρκωτικά με ταξί – Τρεις συλλήψεις

Διακινούσαν ναρκωτικά με ταξί – Τρεις συλλήψεις
ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρία άτομα, ένας 54χρονος Έλληνας και δύο Αλβανοί, ηλικίας 34 και 30 ετών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης και κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, εντοπίστηκαν οι συλληφθέντες και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Χαρακτηριστικό της δράσης των κατηγορουμένων αποτελεί η χρήση οχημάτων ταξί, ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο 34χρονος κατελήφθη στον Πειραιά να προμηθεύει τον 30χρονο και για λογαριασμό του Έλληνα, με 9 συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη. Σε έρευνα που επακολούθησε στην οικία του Έλληνα στον Κορυδαλλό, βρέθηκαν ποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης καθώς και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 29 κιλά και 447 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 909 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, 1,7 γραμμ. κοκαΐνης, 3 ζυγαριές, 6 κινητά τηλέφωνα, δύο ταξί και το χρηματικό ποσό των 5.900 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version