Δίκη Πισπιρίγκου: Μηνύσεις Κούγια σε παρουσιαστές και δημοσιογράφους για διαρροή στοιχείων της δικογραφίας

Δίκη Πισπιρίγκου: Μηνύσεις Κούγια σε παρουσιαστές και δημοσιογράφους για διαρροή στοιχείων της δικογραφίας
eurokinissi

O συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου γνωστοποίησε πως θα καταθέσει μηνύσεις κατά παρουσιαστών και δημοσιογράφων. Όπως ισχυρίστηκε, ο Μάνος Δασκαλάκης είναι σε επαφή μαζί τους και τους τροφοδοτεί με υλικό από τη δικογραφία.

Μηνύσεις κατά παρουσιαστών και συνεργατών τηλεοπτικών εκπομπών υπέβαλε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε πως ο Μάνος Δασκαλάκης είναι σε επαφή μαζί τους τροφοδοτώντας τους, με υλικό από την δικογραφία.

Ο συνήγορος δήλωσε στο δικαστήριο που δικάζει την 34χρονη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ότι υποβάλλει μήνυση κατά παρουσιαστών και δημοσιογράφων τηλεοπτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων.

Είπε παράλληλα πως ο εν διαστάσει σύζυγος της εντολέως του, Μάνος Δασκαλάκης, είναι εκείνος που τροφοδοτεί τις επίμαχες εκπομπές με υλικό από την δικογραφία. «Υποβάλλουμε μήνυση στους παρουσιαστές των εκπομπών και τους συνεργάτες τους. Ζητούμε να διερευνηθεί ο ρόλος της υποστήριξης κατηγορίας και του Μάνου Δασκαλάκη στη διαρροή στοιχείων της υπόθεσης, γιατί καθημερινώς δημοσιοποιούνται  από τη δικογραφία έγγραφα, τα οποία είναι γραπτά μηνύματα στον σκληρό δίσκο που δεν έχουμε καν αναγνώσει στο δικαστήριο» ανέφερε ο κ. Κούγιας, ο οποίος ζήτησε να διαβιβαστεί από το δικαστήριο στην Εισαγγελία έκθεση με την σημερινή του νομική ενέργεια.

Στο αίτημα απάντησε αρνητικά η εισαγγελέας έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η οποία τόνισε πως «Θεωρώ ότι αυτό δεν βοηθάει τη διαδικασία, αντίθετα την ασχημαίνει. Εμείς είμαστε δικαστήριο και δικάζουμε βάσει όσων παρουσιάζονται εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να διαβιβάσουμε έκθεση στην εισαγγελία. Αν θέλετε να υποβάλλετε μήνυση στο πλαίσιο της διαδικασίας και να διαβιβαστεί με την απόφασή μας στο τέλος της δίκης, βεβαίως».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα