Δηλητηριάστηκε ο φονιάς του Μανώλη Καντάρη

Δηλητηριάστηκε ο φονιάς του Μανώλη Καντάρη
Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι δυο Αφγανοί συλληφθέντες,που φέρονται ως δράστες για την δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στα Πατήσια,Παρασκευή 20 μαϊου 2011 (EUROKINISSI / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Eurokinissi

Καρπούζι με χλωρίνη έφαγε στη φυλακή ένας από τους δολοφόνους του Μ. Καντάρη. Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Αφγανός που είχε συλληφθεί ως ένας από τους δράστες της στυγερής δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη, το 2010 στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Αφγανός μεταφέρθηκε στην Παθολογική Κλινική του Γενικού νοσοκομείου Τρικάλων, καθώς… δηλητηριάστηκε από φέτα καρπουζιού, εμποτισμένη με χλωρίνη.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο Αφγανός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ωστόσο οι έρευνες για το αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή δολοφονίας ή απλώς για λάθος, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Μανώλης Καντάρης την Τρίτη 10 Μαΐου 2010 επρόκειτο να μεταφέρει την έγκυο γυναίκα του στο μαιευτήριο, όταν δέχτηκε επίθεση από τρεις αγνώστους, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες, αλλοδαπούς.

Οι κακοποιοί θέλησαν να κλέψουν τη βιντεοκάμερα που είχε μαζί του ο 44χρονος, με την οποία θα βιντεοσκοπούσε τη γυναίκα και το παιδί του.

Τον σκότωσαν χτυπώντας τον πισώπλατα με μαχαίρι τρεις φορές, η μία στον λαιμό. Δεν τους έφτανε να πάρουν την κάμερα ή που τον τραυμάτισαν, ήθελαν να τον σκοτώσουν.

Ο φόνος του, προκάλεσε την οργή των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι πραγματοποίησαν αλλεπάλληλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα