Δολοφονία φαρμακοποιού στο Ψυχικό: Στη φυλακή ο 51χρονος κατηγορούμενος

Δολοφονία φαρμακοποιού στο Ψυχικό: Στη φυλακή ο 51χρονος κατηγορούμενος
Αστυνομικοί Eurokinissi

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 51χρονος αρχιτέκτονας που κατηγορείται για την δολοφονία του φαρμακοποιού στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 51χρονος αρχιτέκτονας, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του φαρμακοποιού στο Ψυχικό.

Ο κατηγορούμενος βρισκόταν από το πρωί ενώπιον του τακτικού ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε τυπική απολογία. Δηλαδή δεν ήταν σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις του δικαστικού λειτουργού επικαλούμενος έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Ο άνδρας, ο οποίος έχει ήδη ομολογήσει στις αρχές τις πράξεις του, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος αλλά και τη δική του, ενώ υπέβαλε και αίτημα να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Όπως υποστήριξε, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα δέχθηκε τρεις σφαίρες πρωινές ώρες και ενώ μόλις είχε επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του εξω από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό. Από την πρώτη στιγμή φαινόταν πως ο δράστης είχε στήσει ενέδρα στο θύμα, πυροβόλησε και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή. Τελικά, οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα κίνητρα του δράστη ήταν οικονομικά, καθώς φέρεται να χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό στον φαρμακοποιό, με αποτέλεσμα το ζήτημα να φτάσει στα δικαστήρια. Ο φαρμακοποιός φερεται να πέτυχε την κατάσχεση ακινήτου του καθ’ ομολογίαν δράστη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα