Δολοφονία Suzanne Eaton στην Κρήτη: Ο 27χρονος βγήκε “για να βιάσει και να σκοτώσει όποια έβρισκε μπροστά του”

Δολοφονία Suzanne Eaton στην Κρήτη: Ο 27χρονος βγήκε “για να βιάσει και να σκοτώσει όποια έβρισκε μπροστά του”
Ο 27χρονος καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 60χρονης Suzanne Eaton οδηγείται από αστυνομικούς για να απολογηθεί στον εισαγγελέα Χανίων την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019. Eurokinissi

Ένα στυγερό έγκλημα που σοκάρει για την βιαιότητα με την οποία διαπράχθηκε όσο και για τον κυνισμό της ομολογίας του 27χρονου δράστη. Τι αναφέρει η τοπική κοινωνία για την ανατριχιαστική δολοφονία της βιολόγου Suzanne Eaton.

Σε λάθος τόπο, τη λάθος ώρα βρέθηκε η άτυχη Αμερικανίδα που δολοφονήθηκε άγρια στην Κρήτη. Όπως ομολόγησε κυνικά ο ίδιος ο 27χρονος δράστης, είχε βγει με το αυτοκίνητό του για να βιάσει και να σκοτώσει όποια έβρισκε μπροστά του. Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή. 

Η τοπική κοινωνία τον χαρακτηρίζει ως έναν άνθρωπο εσωστρεφή, που δεν είχε φιλίες και που δεν είχε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις στο Καστέλλι Κισσάμου, όπου διέμενε ο δράστης με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, ωστόσο, δεν είχε απασχολήσει καθόλου με αδικήματα την περιοχή.

Οι απόψεις στο Μάλεμε διίστανται. Μιλάνε πολλοί για έναν άνθρωπο που κάθε τόσο τον διέκρινε η επιθετικότητά του, ενώ, ταυτόχρονα, η ιστοσελίδα του στο Facebook, την οποία έσπευσε να κατεβάσει το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, φιλοξενούσε φωτογραφίες που φανέρωναν έναν άνθρωπο που είχε εμμονές.

Την Τρίτη στη διάρκεια της παρουσίας του στο Δικαστικό Μέγαρο ήταν απολύτως ήρεμος, ατάραχος, δεν μίλησε καθόλου και δεν υπήρχε κανένας στο πλευρό του, ούτε καν δικηγόρος. Την Παρασκευή αναμένεται η απολογία του με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και βιασμό.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων, μετά την ομολογία του, τον οδήγησαν στον τόπο του εγκλήματος, τόσο στο σημείο που χτύπησε με το αυτοκίνητό του την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο, όσο και στον αεραγωγό του τούνελ, ένα σημείο που γνώριζε καλά και από το οποίο πέταξε στη συνέχεια το πτώμα της και πήραν απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που είχαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version